Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din localitatea Dăroaia, cercetată pentru furt. A sustras un sac cu pături și prosoape din fața unei firme din Abrud

Publicat

Polițiștii din Abrud au identificat o femeie care ar fi sustras bunuri, din fața unei societăți comerciale, din oraș. Femeia este cercetat pentru furt.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, polițiștii din Abrud au fost sesizați de către o femeie, de 63 de ani, din comuna Bistra, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi sustras bunuri (un sac cu pături și prosoape), în valoare de 500 de lei, din fața unei societăţi comerciale, din Abrud.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat o femeie, de 36 de ani, din localitatea Dăroaia, ca persoană bănuită de săvârșirea faptei, iar bunurile au fost recuperate și predate păgubitei.

Față de femeia de 36 de ani cercetările sunt continuate, pentru furt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax