Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal: Meci aparent ușor pentru albaiulieni, la Turda. Uniriștii joacă sâmbătă în compania ultimei clasate

Publicat

Unirea Alba Iulia va disputa, sâmbătă, la Turda, ultimul meci din actualul tur de campionat, în compania formației Arieșul din localitate. Deși la prima vedere albaiulienii par favoriți, pe teren lucrurile nu vor sta așa, iar asta pentru că Unirea Alba Iulia nu trece prin cea mai bună formă, în vreme ce problemele de lot sunt și ele simțite în tabăra ”alb-negrilor”.

Cele două formaţii sunt aflate la polii opuși ai clasamentului: Unirea Alba Iulia – locul cinci și Arieșul Turda – ultima poziție în Liga a II-a, Seria a II-a.  Disputa dintre Turda și Alba Iulia este una care va pune față în față orgolii și multe ambiții. Mai întâi, pe banca turdenilor se află George Ciorceri și Marcel Rusu, iar Unirea este pregătită de Stelian Gherman, antrenor originar din Turda. Chiar și așa, tehnicianul albaiulienilor își dorește victoria în orașul natal.

”Am ajuns și la ultima etapă, vizavi de acest meci de la Turda, va fi un meci dificil sunt mai multe aspecte, în primul rând, în echipa noastră am probleme de lot. Am doar 11 titulari, ceilalți care sunt veniți de la juniori. Mai este un aspect vizavi de starea terenului, probabil va fi un teren înghețat și cu toate acestea trebuie să ne mobilizăm să încercăm să scoatem un rezultat bun, după care vom trage linie și vom vedea fiecare ce a făcut în parte. Ținând cont că retrogradează cinci echipe, ei vor încerca să facă tot în acest ultim meci. Merg cu echipa unde antrenez cu Unirea Alba Iulia, îmi desfășor activitatea la această echipă și oriunde voi fi voi încerca să dau 100% pentru echipa pe care o antrenez. Mergem cu echipa să vedem cât putem face în acest ultim meci. Am crescut la Turda, mi-am desfășurat activitatea acolo, am două promovări”, a declarat Stelian Gherman,  antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Arieșul Turda a acumulat până în acest moment 10 puncte, însă pare a fi o nucă tare pentru Unirea, mai ales că ”alb-negrii” au avut probleme cu echipele modeste în actualul sezon: doar egal cu penultima clasată, egal la Baia Mare și înfrângere cu FC Bihor Oradea.

Echipa probabilă: Pascal – Schuller, Camara, Bumbac, Oprea – Oară, Militaru, Plenicianu, Giurgiu – Pecarov, Tănasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    joi, 24.11.2011 at 14:12

    Cum sa joace cu Oara mijlocas dreapta, mai ales dupa finalul foarte bun de meci facut de Negura etapa trecuta. Incredibil!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax