Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un pod nou va fi construit la Pianu de Sus. Vechiul pod, afectat în urma inundațiilor din 2019, va fi demolat


Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFJeEgsMA==" defer> </script></p>


Conform informatiilor de la localnici, podul existent este construit în 1976, având o vechime de 44 de ani. Nu se cunosc cei care au realizat podul. De asemenea, se apreciază că suprastructura și infrastructurile au fost dimensionate, la data execuției, pentru încărcări de 5,0 t.

Podul are două deschideri 8 + 8 m, lungimea totală fiind de 18 m. Sistemul rutier lipsește, circulația desfășurându-se direct pe partea superioară a tablierului. Partea carosabilă are lăţimea de 4 m și nu are prevazute trotuare pietonale. Parapetele pietonale sunt alcătuite din stâlpi și mână curentă din metal, care sunt ruginite și prezintă deformații atât în plan orizontal cât și în plan vertical.

În vederea executării unui pod nou, este necesară demolarea podului existent, precum și desfacerea în amonte și aval a protecțiilor cu gabioane pe o lungime de 18-20 m. Lucrările se vor realiza astfel încât eventualele prăbușiri ale elementelor ce alcătuiesc podul să nu pună în pericol siguranța muncitorilor.

Noul pod va avea o lungime totală de 19,3 metri, iar lățimea va fi de 7,15 (1 x 5 m – carosabil și 1 x 1 m – trotuar).

De asemenea, prin proiect se vor amenaja și rampele de acces pe pod, ca și stradă secundară în mediul rural, cu o bandă de circulație – cu intensitatea traficului foarte redusă. Lungimea traseului amenajat este de 79,5 m, cu o lățime a părții carosabile cuprinsă între 3 și 6,5 m.

Vezi și FOTO-VIDEO aerian: Drumul judeţean între Pianu şi Strungari, rupt de viitură. Cum arată zona devastată de apeDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Cătălin Drulă: Lotul 2 al A 10 Sebeș-Turda, finalizat la 98%. ”Mai trebuie puși parapeții mediani și puțin strat de uzură”

Publicat

Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda este aproape de finalizare, fiind realizat în procent de 98%, spune fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. Potrivit acestuia, mai trebuie puși parapeții mediani și puțin strat de uzură. 

Acesta spune că doar cineva rău intenționat poate spune că traficul nu va fi deschis pe acest tronson, în 2021.

Declarația acestuia vine după ce Cristian Pistol, un consilier al premierului Cîțu, a spus că sunt riscuri mari ca porțiunea de drum dintre Aiud și Turda să nu fie utilizabilă în acest an.

Vezi și: Sunt riscuri mari ca lotul 2 al A10 Sebeș-Turda să nu fie gata nici în 2021. Autoritățile renunță la declarațiile optimiste

„Pe Sebeș – Turda Lotul 2 sunt 29 de kilometri care se vor termina anul ăsta. Trebuie ca cineva să fie foarte-foarte rău intenționat să nu se întâmple asta. Sunt la 98%, mai sunt de pus parapeți mediani, foarte puțin strat de uzură”, a spus fostul ministru Cătălin Drulă, citat de Hotnews.ro

Pe site-ul CNAIR, ultimul progres fizic anunțat era de 88,5% în luna iulie.

„Bineînțeles, va fi acest truc retoric: ”Am descoperit că sunt niște probleme cu proiectele lăsate de Drulă”, după care peste o lună ”prin eforturile noii echipe aceste probleme vor fi puse pe roate”. Eu nu mă opresc în trucurile astea politice”, a spus Drulă.

Probleme mari de trafic între Alba Iulia și Aiud

Din cauză că această porțiune de autostradă nu a fost finalizată, sunt probleme mari de trafic între Alba Iulia și Aiud.

În fiecare zi, mii de mașini blochează Teiușul și Aiudul, iar timpul de așteptare al șoferilor ajunge la limita răbdării.

Date tehnice

A10 Sebes – Turda – Lotul 2 – 24,25 km – Alba Iulia Nord (Pârâul Iovului) – Aiud (Km 17+000 – Km 41+250)

Valoare: 549.33 MIL. LEI (fară TVA)

Constructor: Aktor Tehnical Societe Anonyme (Aktor S.A.) – SC Euro Construct Trading 98 SRL.

Contract: Semnat în 2014

Termen de finalizare (contractual): Octombrie 2016

Deschidere posibilă: Decembrtie 2021 (realist)

Stadiu fizic (iulie 2021): 88,5%

Stadiu financiar (iulie 2021): 85%

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LIVE: Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia. PROGRAM. Vineri, concerte Paula Seling, Ozana Barabancea, Monica Anghel, The Puzzles

Publicat

La Alba Iulia, în acest weekend, este ”Sărbătoarea Muzicii”, un eveniment ce reunește muzicieni cunoscuți, în Piața Cetății.

Accesul publicului este liber, cu respectarea normelor sanitare în vigoare la data spectacolelor.

Urmărește LIVE VIDEO pe  Pagina de Facebook Alba24 AICI

Seria spectacolelor în cepe vineri cu The Puzzles urmat de concerte cu Paula Seling, Ozana Barabancea, Monica Anghel acompaniate de orchestra Radio.

Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia – PROGRAM

Vineri, 17 septembrie:

19.00: Recital The Puzzles

Concert extraordinar Paula Seling, Ozana Barabancea, Monica Anghel, acompaniază Big Band-ul Radio, dirijor: Ionel Tudor

Sâmbătă, 18 septembrie

19.00: Concert SymPhoenix – un proiect muzical marca Phoenix, acompaniază Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Oltenia, dirijor: Bogdan Vodă

Duminică, 19 septembrie

11:00: Spectacol muzical pentru copii: Gașca Zurli

19.00: Concert Rock the Symphony: Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijor: Remus Grama

Concertele se desfășoară în Piața Cetății din Alba Iulia, iar, în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, evenimentele vor fi relocate în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

 

Citeste mai mult
Publicitate

ECONOMIE

ASF a declarat oficial INSOLVENȚA City Insurance și i-a retras autorizația. Compania, vizată de faliment

Publicat

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a constatat, vineri, starea de insolvență a liderului pieței RCA City Insurance și să îi retragă autorizația de funcționare. Compania se îndreaptă așadar spre faliment.

Asiguratorul trebuia să aducă un aport de capital de 150 de milioane de euro pentru a atinge indicatorul de solvabilitate minimă.

Vezi și Preţuri mai mari la RCA chiar şi cu 600 de lei, după anunțarea unui posibil faliment al celui mai mare asigurator din România

În lipsa acestuia, asiguratorul pur şi simplu nu ar mai avea bani pentru a plăti daunele RCA.

Comunicatul ASF:

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) din România aduce la cunoștință că, dat fiind faptul că nu a fost făcută dovada documentată a modului în care Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. va deține permanent fonduri proprii eligibile pentru a acoperi cerința de capital de solvabilitate (SCR) și cerința de capital minim (MCR), precum și lipsa fondurilor proprii de bază eligibile să acopere pragul absolut al MCR, valoarea SCR calculată și valoarea MCR calculată, în conformitate cu prevederile art. 21 alin. (1) lit. d) și lit. e), art. 67 alin. (1) lit. a), art. 72 alin. (1)  și art. 95 alin. (1) din Legea nr. 237/2015, cu modificările și completările ulterioare, dată fiind și inexistența vărsământului la capitalul social, în urma analizării modului de îndeplinire a măsurilor dispuse prin Decizia A.S.F. nr. 714/2021, respectiv Decizia A.S.F. nr. 724/2021, a rezultat că Planul de finanțare pe termen scurt și Planul de redresare sunt în mod evident neadecvate și nu asigură restabilirea situației financiare a societății și, pe de o parte, solvabilitatea societății este în continuă deteriorare iar, pe de altă parte, societatea se află în incapacitate vădită de plată.

În consecință, pentru protejarea asiguraților, Consiliul A.S.F. a decis:

retragerea autorizației de funcționare a Societății Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., în conformitate cu prevederile art. 110 din Legea nr. 237/2015, constatarea stării de insolvență a Societății Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., astfel cum este definită de art. 5 alin. (1) pct. 31 lit. a) și lit. b) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, cu modificările și completările ulterioare și promovarea de către A.S.F. a cererii privind deschiderea procedurii falimentului împotriva societății, conform dispozițiilor art. 249 din legea referită.

Reamintim că, în baza Deciziei nr. 714/03.06.2021, s-au stabilit în sarcina Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. următoarele obligații:

transmiterea spre aprobare către A.S.F. a unui Plan de finanțare pe termen scurt, în termen de o lună de la data primirii Deciziei nr.714/03.06.2021, în vederea restabilirii nivelului fondurilor proprii de bază eligibile care acoperă MCR sau pentru modificarea profilului de risc, astfel încât, în termen de 3 luni, MCR să fie din nou respectată;

transmiterea unui Plan de redresare refăcut, în termen de 2 luni de la data primirii Deciziei nr.714/03.06.2021, cu măsuri pentru restabilirea nivelului fondurilor proprii eligibile care acoperă cerința de capital de solvabilitate pentru modificarea profilului de risc, astfel încât nivelul SCR să fie restabilit în termenul legal, de la data constatării nerespectării SCR prin Decizia A.S.F. nr. 325/10.03.2021.

Prin Decizia nr. 724/04.06.2021, A.S.F. a desemnat Fondul de Garantare a Asiguraților (F.G.A.) ca administrator temporar în vederea înlocuirii conducerii Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., în scopul restabilirii situației financiare a asigurătorului și pentru asigurarea unei conduceri sănătoase și prudente a activității asigurătorului, în conformitate cu art. 30 alin (2) coroborat cu art. 33 raportat la art. 2 pct. 3 din Legea 246/2015 privind redresarea și rezoluția asigurătorilor. Termenul ce decurge din Decizia A.S.F. nr. 714/03.06.2021 pentru restabilirea MCR a fost data de 04.09.2021 (respectiv prima zi lucrătoare 06.09.2021).

Totodată, cu începere de la data de 05.04.2021,  Autoritatea de Supraveghere Financiară a sesizat Ministerul Public, dar și alte autorități ale statului cu privire la faptele constatate la S.A.R. City Insurance S.A.

Pentru o completă documentare cu privire la rezultatele procesului de supraveghere și control, punem la dispoziție mai jos o sinteză a sancțiunilor impuse de Autoritate la S.A.R. City Insurance S.A.

Prețurile RCA au crescut și cu 600 de lei, după anunțarea unui posibil faliment al celui mai mare asigurator din România

Prețurile RCA au crescut considerabil, la doar câteva zile de la vestea că cel mai mare asigurător de pe piaţă ar putea intra în faliment.

Șoferii resimt deja efectele iar la autoservice reparațiile la mașini  pe baza polițelor City Insurance sunt refuzate.

Clienții și brokerii de asigurări susțin că, în ultimele 10 zile, prețurile RCA au crescut considerabil pe fondul problemelor pe care le întâmpină liderul pieței, City Insurance.

Compania are peste 3 milioane de clienți și este aproape de procedura de faliment. Mai mult decât atât, protrivit TVR și Euroins, al doilea mare asigurator RCA, cu prețuri la fel de mici ca City, a majorat tarifele și cu 600 de lei în unele cazuri, iar alți asiguratori au urmat același trend.

Service-urile refuză să facă reparații asiguraților la City Insurance

Cel mai mare asigurator din România, City Insurance, este la un pas de faliment, după ce nu a găsit cele 150 de milioane de euro pentru a prelungi activitatea, aşa că ASF poate pronunţa în orice moment falimentul.

Cu greu se mai găseşte o companie din domeniul RCA care să nu fi mărit deja tarifele la poliţe

Cei care vor să îşi repare maşina în baza unei poliţe care a fost emisă de City Insurance au mari probleme.

Service-urile refuză să le facă reparaţii de teamă că nu îşi vor primi banii.

Guvernul vrea să mai calmeze puţin situaţia şi spune că în perioada va veni cu două acte normative care să pună frână acestor creşteri de preţuri.

Reprezentanții asiguratorilor susțin că prețurile practicate, mai mici sau mai mari, sunt conform legii și erau de așteptat în această perioadă.

Guvernul promite în schimb să îi ajute pe șoferi.

Șoferii plătesc deja polițe mai scumpe

Deja, pe piață se resimte un val de scumpiri. „Mișcarea se vede cel mai bine la Euroins, care avea cele mai mici prețuri, după care s-au luat și alți asigurători.

Excepție fac Generali, Uniqa și Asirom care nu au modificat prețurile, dar acestea erau oricum mari”, precizează Hotnews într-o analiză pe această temă..

Totuși, ceea ce se întâmplă acum pe piața asigurărilor auto obligatorii nu reprezintă o noutate pentru șoferii români.

Ne amintim foarte bine că același scenariu s-a petrecut și după dispariția de pe piață a Astra și Carpatica.

Prin urmare, anul 2022 ar putea aduce prețuri și mai piperate la asigurările obligatorii pentru mașini, avertizează experții financiari.

Guvernul intervine și promite reglementarea pieței

În toată această situație, Guvernul intervine și promite două acte normative care să reglementeze piața și să o țină sub control în această perioadă instabilă.

„Sunt două ordonanţe de urgenţă în avizare. Am discutat şi astăzi cu Consiliul Concurenţei.

Ar trebui să fie pe masa Guvernului săptămâna viitoare, o ordonanţă care se referă la preţuri şi una care se referă la această situaţie cu City Insurance, dacă se ajunge acolo, (…) să plătească banii din fondul de garantare. (…)

Dacă se întâmplă ceva, să ne asigurăm că toţi clienţii sunt protejaţi, de fapt asta este ideea”, a explicat prim-ministrul Florin Cîțu.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

ALBA: SCENARIILE de funcționare a școlilor, grădinițelor și liceelor în săptămâna 20-24 septembrie. Hotărârea CJSU

Publicat

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Alba a aprobat vineri, 17 septembrie, scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ, în a doua săptămână de școală, 20-24 septembrie.

Vezi STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR 2021-2022 publicată de Ministerul Educației. Calendar: cursuri și vacanțe

Scenariile în școli

Scenariul 1 – verde

Participarea zilnică a tuturor antepreșcolarilor / preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, până la incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori.

Scenariul 2 – roșu

a) participarea zilnică cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor antepreșcolarilor / preșcolarilor și elevilor din învățământul special, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție. Dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori, până la instituirea stării de carantină la nivelul localității.

b) participarea zilnică, în sistem online a tuturor elevilor. Dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori, până la instituirea stării de carantină la nivelul localității.

SCENARIILE de funcționare ale unităților de învățământ din județul Alba pentru săptămâna 20-24 septembrie:

Unitatea de învățământ

Localitate

Rata de incidența comunicată de DSP

Scenariu

LICEUL „HOREA, CLOSCA SI CRISAN” ABRUD

ABRUD

0.38

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „AVRAM IANCU” ABRUD

ABRUD

0.38

1

COLEGIUL NATIONAL „BETHLEN GABOR” AIUD

AIUD

1.78

1

COLEGIUL NATIONAL „TITU MAIORESCU” AIUD

AIUD

1.78

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 2 AIUD

AIUD

1.78

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT „PRIMII PASI” AIUD

AIUD

1.78

1

LICEUL TEHNOLOGIC AIUD

AIUD

1.78

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „AXENTE SEVER” AIUD

AIUD

1.78

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „OVIDIU HULEA” AIUD

AIUD

1.78

1

CENTRUL SCOLAR DE EDUCATIE INCLUZIVA ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

COLEGIUL ECONOMIC „DIONISIE POP MARTIAN” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

COLEGIUL NATIONAL „HOREA CLOSCA SI CRISAN” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

COLEGIUL NATIONAL MILITAR „MIHAI VITEAZUL” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1

COLEGIUL TEHNIC „APULUM” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL „EMANUEL” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL „LICURICI” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT „DUMBRAVA MINUNATA” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 11 ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 13 ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.16 ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.8 ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT „SCUFITA ROSIE” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT STEP BY STEP NR. 12 ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

GRADINITA „LUMEA STRUMFILOR” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

LICEUL DE ARTE „REGINA MARIA” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

LICEUL TEHNOLOGIC „ALEXANDRU DOMSA” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

LICEUL TEHNOLOGIC „DORIN PAVEL” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

LICEUL TEOLOGIC ROMANO-CATOLIC „GROF MAJLATH GUSZTAV KAROLY” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

LICEUL TEORETIC „SFANTUL IOSIF” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „AVRAM IANCU” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ION AGARBICEANU” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „MIHAI EMINESCU” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „VASILE GOLDIS” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

ȘCOALA POSTLICEALA DE AFACERI ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

ȘCOALA POSTLICEALA FEG ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

ȘCOALA POSTLICEALA „HENRI COANDA” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

ȘCOALA POSTLICEALA SANITARA ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX „SFANTUL SIMION STEFAN” ALBA IULIA

ALBA IULIA

1.1

1

LICEUL TEHNOLOGIC „TARA MOTILOR” ALBAC

ALBAC

0.51

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ALMASU MARE

ALMAŞU MARE

0

1

LICEUL TEHNOLOGIC DE TURISM SI ALIMENTATIE ARIESENI

ARIEŞENI

1.92

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „AVRAM IANCU” AVRAM IANCU

AVRAM IANCU

0

1

LICEUL „DR. LAZAR CHIRILA” BAIA DE ARIES

BAIA DE ARIEŞ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BERGHIN

BERGHIN

0.52

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „NICODIM GANEA” BISTRA

BISTRA

1.1

1

COLEGIUL NATIONAL „INOCHENTIE MICU CLAIN” BLAJ

BLAJ

1.93

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT „LUMEA COPIILOR” BLAJ

BLAJ

1.93

1

LICEUL TEHNOLOGIC „STEFAN MANCIULEA” BLAJ

BLAJ

1.93

1

LICEUL TEHNOLOGIC „TIMOTEI CIPARIU” BLAJ

BLAJ

1.93

1

LICEUL TEOLOGIC GRECO-CATOLIC „SFANTUL VASILE CEL MARE” BLAJ

BLAJ

1.93

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „TOMA COCISIU” BLAJ

BLAJ

1.93

1

ȘCOALA POSTLICEALA SANITARA BLAJ

BLAJ

1.93

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BLANDIANA

BLANDIANA

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „IOAN MAIORESCU” BUCERDEA GRANOASA

BUCERDEA GRÂNOASĂ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ION AGARBICEANU” BUCIUM

BUCIUM

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ CALNIC

CÂLNIC

0.51

1

COLEGIUL NAȚIONAL „AVRAM IANCU” CÂMPENI

CÂMPENI

0.97

1

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT „PITICOT” CÂMPENI

CÂMPENI

0.97

1

LICEUL TEHNOLOGIC SILVIC CÂMPENI

CÂMPENI

0.97

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ CÂMPENI

CÂMPENI

0.97

1

ȘCOALA POSTLICEALA „HENRI COANDA” CAMPENI

CÂMPENI

0.97

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ION AGARBICEANU” CENADE

CENADE

0.97

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ARON COTRUS” CERGAU MARE

CERGĂU MARE

0.61

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „STEFAN CEL MARE” CETATEA DE BALTA

CETATEA DE BALTĂ

0.33

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ CIUGUD

CIUGUD

0

1

LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL „ALEXANDRU BORZA” CIUMBRUD

CIUMBRUD

1.78

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ CIURULEASA

CIURULEASA

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ CRACIUNELU DE JOS

CRĂCIUNELU DE JOS

0.93

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „DECEBAL” CRICAU

CRICĂU

0

1

COLEGIUL TEHNIC „ION D. LAZARESCU” CUGIR

CUGIR

0.23

1

LICEUL TEORETIC „DAVID PRODAN” CUGIR

CUGIR

0.23

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ” IOSIF PERVAIN” CUGIR

CUGIR

0.23

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.3 CUGIR

CUGIR

0.23

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SINGIDAVA” CUGIR

CUGIR

0.23

1

ȘCOALA POSTLICEALA „MED-FARM SPERANȚA” CUGIR

CUGIR

0.23

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SEPTIMIU ALBINI” CUT

CUT

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ DAIA ROMÂNĂ

DAIA ROMÂNĂ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ DOȘTAT

DOŞTAT

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ DRAȘOV

SPRING

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ FĂRAU

FĂRĂU

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „NICOLAE DRAGAN” GALDA DE JOS

GALDA DE JOS

0.45

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ GÂRBOVA

GÂRBOVA

0.46

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „EMIL RACOVIȚĂ ” GÎRDA DE SUS

GÂRDA DE SUS

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ HOPÂRTA

HOPÂRTA

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „HOREA” HOREA

HOREA

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „MIHAI EMINESCU” IGHIU

IGHIU

0.28

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ÎNTREGALDE

ÎNTREGALDE

0

1

LICEUL TEHNOLOGIC JIDVEI

JIDVEI

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ LIVEZILE

LIVEZILE

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ LOPADEA NOUĂ

LOPADEA NOUĂ

1.58

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SIMION LAZAR” LUNCA MURESULUI

LUNCA MUREŞULUI

0.39

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „DR.PETRU SPAN” LUPȘA

LUPŞA

0.34

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ METEȘ

METEŞ

0.36

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ION BREAZU” MIHALȚ

MIHALŢ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MIRASLĂU

MIRĂSLĂU

0.51

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MOGOȘ

MOGOŞ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NOȘLAC

NOŞLAC

0.55

1

GRADINITA ADVENTISTA CU PROGRAM PRELUNGIT „EMANUEL” OCNA MUREȘ

OCNA MUREŞ

2.44

1

LICEUL TEHNOLOGIC OCNA MUREȘ

OCNA MUREŞ

2.44

1

LICEUL TEORETIC „PETRU MAIOR” OCNA MURES

OCNA MUREŞ

2.44

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „LUCIAN BLAGA” OCNA MURES

OCNA MUREŞ

2.44

1

ȘCOALA POSTLICEALA „MED FARM SPERANTA” OCNA MURES

OCNA MUREŞ

2.44

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ OCOLIS

OCOLIŞ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ OHABA

OHABA

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRESTI

SEBEȘ

1.06

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PIANU DE SUS

PIANU DE SUS

0.56

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „PROF. UNIV. DR. GHEORGHE BELEIU” POIANA VADULUI

POIANA VADULUI

0.95

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PONOR

PONOR

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ POSAGA DE JOS

POŞAGA DE JOS

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „DEMETRIU RADU” RADESTI

RĂDEŞTI

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SEBES PAL” RIMETEA

RIMETEA

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ RAMET

RÂMEŢ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ROȘIA DE SECAȘ

ROŞIA DE SECAŞ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SIMION BALINT” ROSIA MONTANA

ROŞIA MONTANĂ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SIMION PANTEA” SALCIUA

SĂLCIUA

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „DAVID PRODAN” SALISTEA

SĂLIŞTEA

0.43

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ SĂSCIORI

SĂSCIORI

0.46

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ION POP RETEGANUL” SÎNCEL

SÂNCEL

2.69

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „IOAN DE HUNEDOARA” SANTIMBRU

SÂNTIMBRU

0.33

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ SCĂRIȘOARA

SCĂRIŞOARA

0

1

COLEGIUL NATIONAL „LUCIAN BLAGA” SEBEȘ

SEBEŞ

1.06

1

GRADINITA „HEIDI” SEBEȘ

SEBEŞ

1.06

1

GRADINITA „SFANTUL NICOLAE” SEBEȘ

SEBEŞ

1.06

1

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV ” FLORIN FLESERIU” SEBEȘ

SEBEŞ

1.06

1

LICEUL GERMAN SEBEȘ

SEBEŞ

1.06

1

LICEUL TEHNOLOGIC SEBEȘ

SEBEŞ

1.06

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „MIHAIL KOGALNICEANU” SEBEȘ

SEBEŞ

1.06

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 SEBEȘ

SEBEŞ

1.06

1

ȘCOALA POSTLICEALA HENRI COANDA SEBEȘ

SEBEŞ

1.06

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ SOHODOL

SOHODOL

2.4

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ STREMȚ

STREMŢ

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „IOSIF SARBU” ȘIBOT

ŞIBOT

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ȘONA

ŞONA

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ȘUGAG

ŞUGAG

0.35

1

LICEUL TEORETIC TEIUȘ

TEIUŞ

1.11

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SIMION BARNUTIU” TIUR BLAJ

BLAJ

1.93

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „AVRAM IANCU ” UNIREA

UNIREA

1.02

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ VADU MOȚILOR

VADU MOŢILOR

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ION BIANU” VALEA LUNGA

VALEA LUNGĂ

0.32

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ VIDRA

VIDRA

0

1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „IULIU MANIU” VINȚU DE JOS

VINŢU DE JOS

1.45

1

LICEUL „CORNELIU MEDREA” ZLATNA

ZLATNA

0.51

1

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate