Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fundașul Ionuț Șerban s-a acomodat rapid la Unirea Alba Iulia: ”Este un grup unit aici și sperăm să avem rezultate”

Publicat

Sosit la Alba Iulia pe 25 ianuarie, fundașul central Ionuț Șerban pare să se fi acomodat la noua sa echipă. Chiar dacă a sosit de la Mureșul Deva, apărătorul care îl va înlocui pe Camara pare să nu aibă probleme în ceea ce privește adaptarea la Unirea Alba Iulia.

Fundașul Unirii a mărturisit că se simte bine la Alba Iulia, iar un lucru important îl constituie grupul de jucători aflați în curtea Unirii. ”M-am acomodat foarte bine la Alba Iulia, cu asta m-au ajutat și băieții, pentru că este un grup unit și sperăm să avem și rezultate”, a declarat Ionuț Șerban, fundaș central Unirea Alba Iulia.

Acesta și-a format o părere despre noua lui echipă cu care speră să nu aibă probleme în privința retrogradării în acest retur de campionat. ”Noi avem o echipă bună, cu mulți jucători tineri, care sper eu să dea totul pe teren și să se gândească cât mai mult al viitorul lor. E important să fim foarte bine închegați și să avem rezultate  cât mai bune”, a mai spus Șerban, apărătorul fiind conștient de dificultatea returului de campionat. ”Eu zic că o să fie un retur destul de greu, pentru că multe echipe au făcut transferuri. Sperăm să ne facem noi returul mai ușor prin jocurile noastre și prin seriozitatea cu care vom aborda fiecare partidă”, a concluzionat Șerban.

Fotbalistul are și o deviză, odată cu venirea la Unirea Alba Iulia: ”Am venit la Alba să dau totul pe teren”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihai

    vineri, 10.02.2012 at 18:14

    l-am vazut jucand si e f bun pt liga 2

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax