Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Golf Hotel Pianu: Degustare de vinuri şi expoziţie de grafică şi pictură

Publicat

Renumitul somelier Vlad Mureşan se va afla, sâmbătă, la Golf Hotel Pianu, pentru a participa la o degustare de vinuri exclusivistă. Măiestria tânărului clujean de a transforma servirea vinului în artă este cunoscută pe plan internaţional, iar cei aproximativ 200 de invitaţi, dintre care fac parte oameni de afaceri, medici şi autorităţi publice locale vor avea ocazia de a degusta, alături de acesta sortimente puse la dispoziţie de vinoteca Shiraz.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, iar seara va fi deschisă cu expoziţie de grafică şi pictură realizată de Gabor Antonio Luca şi Casian Silviu Străjan. În cadrul vernisajului vor fi prezentate 20 de lucrări aparţinând tinerilor artişti. Şi pentru că orice vin bun trebuie însoţit de o mâncare pe măsură, invitaţii vor fi răsfăţaţi cu preparate din bucătăria internaţională, realizate de maestrul băcătar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax