Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: A FOST PERICOL DE EXPLOZIE la Alba Iulia, la o firma de încărcare de butelii. Două persoane cu arsuri pe față și mâini

Publicat

Două persoane au suferit arsuri de gradul 1 si 2 la nivelul feței și a mâinilor, în urma unui incendiu care a izbucnit marți, în jurul orei 16.20, la o firma din Alba Iulia, situată pe strada Gării.

UPDATE 16.42: Incendiul se putea transforma imediat într-o explozie, din cauza faptului că firma respectivă se ocupă cu încărcarea buteliilor. Mai exact, o butelie a căzut de pe banda transportatoare și s-a aprins, iar două persoane au intervenit pentru stingerea focului, au declarat pentru alba24.ro, reprezentanții ISU Alba.

Cele două victime, un bărbat de aproximativ 60 de ani cu arsuri de gradul 2 la nivelul feței și membrelor inferioare și un bărbat de 57 ani cu arsuri de gradul 1 la nivelul feței, au primit asistență la fața locului și au fost transportate la spital.

Mai mult de atât, pompierii au intervenit imediat și au stins focul care se putea extinde cu viteză la buteliile aflate lângă bandă.

La fața locului au intervenit pompierii din Alba Iulia, cu două autospeciale cu apa și stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD B2.

 

UPDATE 16.51: Incendiul s-a produs la un operator economic din imediata vecinatate a Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, acesta fiind observat inaintea apelului 112 de către pompierii din tura de serviciu.

Datorita observarii rapide și distantei scurte incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Operatorul economic avea ca obiect de activitate incarcarea buteliilor cu butangas. Incendiul a izbucnit la banda transpoartoare a liniei de încarcare, gazul din interiorul unei butelii inflamându-se.

Din cercetarile efectuate la fata locului, a fost vorba despre o acumulare de gaze in interior care a provocat o explozie urmată de incendiu, au mai transmis reprezentanții ISU Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax