Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ion Dumitrel a dat „Testul de Sinceritate” la Alba24. Vezi ce dezvăluiri a făcut și cum a răspuns la întrebările cititorilor

Publicat

dumitrel

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel a dat „Testul de sinceritate” la Alba24. Acesta răspuns provocării jurnalistului Dan Lungu şi a alocat 50 de minute din programul zilnic pentru a răspunde întrebărilor adresate de cititorii noştri.

Mergând pe principiul că politicianul care nu e sincer are foarte mult de pierdut, Ion Dumitrel a discutat liber atât despre subiecte ce ţin strict de activitatea profesională, cât şi despre aspecte privind viaţa personală a familiei Dumitrel.

Președintele CJ Alba a explicat care sunt motivele pentru care ţine morţiş să câştige un nou mandat la Consiliul Judeţean Alba, despre aşteptările pe care PDL Alba le are de la următoarele alegeri, dar şi despre relaţia pe care o are cu Opoziţia. Preşedintele CJ Alba a vorbit şi despre averea sa şi mai precis despre veniturile pe care el şi soţia sa le obțin.

În calitate de prim-vicepreşedinte al PDL Alba, Dumitrel a făcut declarații şi despre scandalul din interiorul organizaţiei de la Sebeş, dar şi despre posibilii candidaţi ai Puterii la următoarele alegeri.

Ion Dumitrel este convins că va rămâne în continuare la conducerea CJ Alba, dar care sunt motivele pentru care omul politic este atât de sigur aflaţi urmărind „Testul de sinceritate”, pe Alba24. Vizionând talk show-ul, veţi avea ocazia să aflaţi şi detalii din interiorul partidului vizavi de plecarea deputatului Călin Potor, dar şi care au fost motivele pentru care acesta nu a primit un post în consiliul de administraţie. Nu rataţi această ediţie a emisiunii.

Iată câteva din întrebările adresate de jurnalistul Dan Lungu lui Ion Dumitrel:

De ce doreşte Ion Dumitrel un nou mandat la CJ Alba?

Se vor mai regăsi vechii consilieri judeţeni pe noua listă, după alegeri? Dar vicepreşedinţii?

Vă este teamă de un potenţial contracandidat?

Dacă nu veţi avea majoritatea în CJ,  cu cine v-ar fi mai confortabil să faceţi o posibilă alianţă?

De ce nu ați vrut să-l acceptați în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Alba pe deputatul (pe atunci al PDL) Călin Potor

Vizionați mai jos emisiunea „Testul de sinceritate”, cu Dan Lungu și Ion Dumitrel:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. havela

    marți, 28.02.2012 at 19:45

    Dumitrele…. pleaca:) si lasa-ne!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax