Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, declarație surprinzătoare despre partenerii locali din coaliție: Nu pot să spun că sunt fan PSD

Publicat

Ioan Lazar „Trebuie să recunosc, nu sunt fan PSD” a declarat președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr aflat la aceeași masă cu liderul social-democrat, Ioan Dîrzu. Într-un moment de sinceritate, Lazăr a spus că nu îi va ierta pentru ce au făcut la alegerile locale, când și-au pus mai mulți oameni în funcții, însă, trecând peste asta, sunt într-o alianță politică bună.

„Eu sunt foarte corect, nu pot să spun că sunt fan PSD, suntem într-o alianță de guvernare, într-o colaborare. Discuții am avut cu Dîrzu, am avut nenumărate, imediat după alegerile locale, la constituirea consiliilor locale și numirea viceprimarilor. Nu o să-i uit niciodată, și dacă pot îi taxez, că au fost incorecți în două localități, Valea Lungă și Baia de Arieș, unde noi am avut am avut cinci consilieri ei doi și, pe românește, ne-au tras-o și acolo, și acolo. Pentru asta n-o să-i uit niciodată. De acolo încoace, am avut o relație de colaborare foarte bună. Avem discuții tot timpul, negocieri, am participat cu dânșii și în campania de la Horea. Deci acum am avut o relație bună. În politică așa e, noi colaborăm”, a spus Ioan Lazăr.

Acesta a precizat că este apropiat de PNL prin foștii colegi pe care îi are prieteni, dar în politică este mai apropiat de PSD.

Prezent la masă, președintele PSD Alba a dat de înțeles că nici cei de la ALDE nu au fost tocmai corecți în anumite situații, însă obiectivul lor este o schimbare în bine a județului Alba.

„Suntem oameni politici și să știți că la noi în partid este foarte  multă democrație față de alte partide. Normal că în anumite comune, noi am sugerat colegilor noștri că suntem într-o coaliție și trebuie să ținem cont de asta și să ne respectă. Sigur, nu au ținut chiar cont de asta. Suntem oameni politici, obiectivul nostru este ca și în județul Alba să se schimbe lucrurile și văd că trendul este unul bun”, a declarat Ioan Dîrzu, liderul PSD Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax