Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Educației cere inspectorilor şcolari să monitorizeze lecțiile online. Semnale de la părinţi că orele nu se desfășoară

Publicat

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a făcut, luni, un apel către inspectorii şcolari generali să intensifice activitatea de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistem online.

„Fac un apel către inspectorii şcolari generali, generali adjuncţi, inspectorii şcolari din cadrele inspectoratelor şcolare să intensifice activitatea de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistem online şi spun acest lucru pentru că în cadrul Ministerului Educaţiei vin tot mai dese semnale de la părinţi şi elevi că nu se desfăşoară aceste activităţi didactice în sistem online”, a spus ministrul Educaţiei.

Monica Anisie a precizat că, în această perioadă, ministerul va realiza împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare a activităţilor didactice care se desfăşoară în sistem online.

„MEC va realiza în această perioadă împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare. De altfel şi sindicatele au fost cele care au dorit să participe alături de inspectorate la aceste activităţi de monitorizare a activităţilor didactice desfăşurate în sistem online”, a menţionat ea.

Vezi și EVALUARE NAȚIONALĂ 2021: Noile modele de subiecte pentru examen, publicate de Ministerul Educației. Care sunt cerințele

Referindu-se la modelele de subiecte pentru examenele naţionale, Anisie a spus că acestea sunt publicate luni pe site-ul ministerului.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax