Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Claudiu Nemeș, propunerea USR Alba, pentru funcția de subprefect al județului Alba. Ce CV are acesta

Publicat

nemeș claudiu

Claudiu Nemeș va fi noul subprefect al județului Alba din partea formațiunii USR.  Acesta a fost votat în ședința națională a partidului, iar propunerea va fi înaintată primului ministru al României pentru a face numirea, au transmis, pentru alba24.ro, reprezentații formațiunii politice. 

Claudiu Nemeș este născut în Cugir și a studiat la Universitatea Politehnica din Timişoara – Facultatea de Mecanică.

CV-ul acestuia poate fi consultat AICI

Numirea acestuia vine după ce Viorel Rașcovici a demisionat din funcția de subprefect după scandalul legat de studiile sale universitare.

Reamintim că fostul subprefect Viorel Rașcovici a fost nevoit să părăsească funcția din cauza unor acuzații serioase legate de studiile sale și de utilizarea unor diplome neacreditate pentru a primi suplimentar sporuri din partea IPJ Alba, unde fusese angajat anterior, ca șef de post.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL UPDATE: Viorel Rașcovici, eliberat din funcția de subprefect de Alba. Hotărârea, aprobată în ședința de Guvern

Cursa internă pentru funcția de subprefect a județului Alba nu a fost lipsită de scandal. Din câte se pare, într-un comunicat de presă, un alt candidat pentru post, Cosmina Mariș a făcut o serie de declarații dure în ceea ce privește procesul de numire a subprefectului.

Aceasta a cerut șanse egale în cursa de numire pe post.

Declarațiile complete ale Cosminei Mariș pot fi citite pe link-ul de mai jos.

CITEȘTE ȘI: Lupte interne în USR PLUS pentru funcția de subprefect de Alba. Declarații dure ale Cosminei Mariș: Vreau șanse corecte

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Altul

    vineri, 21.05.2021 at 11:28

    Păi acum câteva zile duduia Cosmina se cerea pe post, cu multă stăruință, pentru multiplele competențe ale dânsei. Se vede treaba că iarăși a fost fatalitate. Taraba barnilor a scos altceva de sub masă. Așa da, aferim. Domnul e altceva, vocea și talentul îl recomandă din plin. Bravos pluserei, înainte, bravos națiune, că ai de unde alege noii vorbeți ai neamului!!!!

  2. pilu

    vineri, 21.05.2021 at 17:02

    Din 2011 pana in 2014 cat ai fost laborant, facultatea ai facut-o la fara frecventa ??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax