Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: O patrulă de cabaline versus Poliția din Alba Iulia. Patru cai frumoși, printre caii putere din trafic

Publicat

Tâgâdân-tâgâdân, știrea asta este despre o mini-herghelie formată din 4 cai frumoși care s-au amestecat printre caii putere din trafic, pe drumul dintre Stadionul Cetate și Bazinul Olimpic. După câini și porci comunitari, Alba Iulia are acum și cai comunitari, care atunci când scapă din sufrageria în care locuiesc, pasc rondourile cu flori de lux și își aruncă coamele în vânt prin intersecții și prin parcări. Așa s-a întâmplat și acum: mașinile s-au oprit, șoferii și-au strunit nervii și au chemat autoritățile. 

La fața locului au apărut imediat Poliția ( inițial ni s-a semnalat că a fost Poliția Locală, dar mai mulți cititori ne-au atras apoi atenția că au fost angajați ai IPJ), care au înfruntat cu succes patrula cabalină inamică. După câteva ”diii-uri” de cunoscător,  însoțite de bătăi specifice din palme, polițiștii, au fugărit caii pe un drum care duce în spatele bazinului, acolo unde este (nu-i așa?) locul lor, alături de porcii maidanezi.

O situație temporară, pentru că, dincolo de glumă, administrația locală nu are soluții și proceduri pentru astfel de probleme.

NR: Le mulțumim celor care ne-au semnalat acest lucru și regretăm confuzia produsă. Știrea Ta pe Alba24 se bazează pe informații primite de la cititori, dar în acest caz eroarea este a noastră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax