Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O polițistă din Cergău și-a pierdut viața într-un tragic accident. Mesajul de tristețe al colegilor ei de la IPJ Alba

Publicat

O agentă de poliție din cadrul Postului de Poliție Cergău, județul Alba, a murit în propria curte, după ce a fost prinsă sub o autoutilitară care nu a fost asigurată corespunzător în pantă.

Tragedia s-a produs sâmbătă seara în curtea gospodăriei familiei agentei Ramona Ioana Micu din localitatea Mociu, județul Cluj. Se pare că polițista în vârstă de 42 de ani a fost prinsă sub roțile autoutilitarei, după ce a încercat să oprească mașina care se urnise din loc.

La locuința femeii s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU Cluj, însă, cu toate eforturile salvatorilor, care au scos-o de sub autoutilitară, polițista nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 42 de ani, a agentei de poliție Ramona Ioana Micu din cadrul Postului de Poliție Cergău care a decedat în seara zilei de 21 noiembrie 2020.

”Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită.

Dumnezeu să o odihnească în pace!” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Polițista a fost victima unui tragic accident care a avut loc sâmbătă seara.

Aceasta era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub roțile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax