Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

PLĂTIȚI DIN BUZUNARUL TĂU: La Oficiul de Cadastru din Alba contabilul șef are salariul mai mare decât directorul

Publicat

Alba24.ro a pornit o nouă serie de articole, intitulată „Plătiți din buzunarul tău”, pentru a vă ține informați despre  veniturile celor care conduc instituțiile publice. În spiritul transparenței, vom publica cele mai mari salarii din instituţiile județului Alba, la care conducerea se schimbă după culoarea politică a celor de la putere. Mulți dintre cei care conduc aceste instituții sunt plasați în funcții pe criterii politice, iar, de fiecare dată când se schimbă partidele care guvernează țara, apar personaje noi, cu „pedigree” la conducerea acestora . Ne-am gândit că este bine să știți câți bani primesc acești funcționari, pentru că, indiferent că obțin posturile respective politic sau pe „criterii de competență”, sunt plătiți din buzunarul nostru.

Salariile șefilor de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară

De câte ori suntem implicați într-o tranzacție imobiliară, înainte de încheierea operațiunii în bună regulă, suntem nevoiți să trecem pe la cadastru, pentru a obține diverse documente referitoare la situația imobilului. Aceasta este o structură adminstrativă ce funcționează din bani publici.

Cadastrul furnizează date referitoare la bunurile imobile – proprietar, poziție, folosință, mărime. Cu alte cuvinte, avem nevoie de documente de la cadastru pentru a efectua tranzacții imobiliare și pentru a dovedi că situația juridică a proprietăților este în regulă.

Programul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba este, la registratură, de luni până vineri între 8.30 și 12.30, iar la eliberare acte de luni până vineri între 14.00 și 15.00.

Efectuarea măsurătorilor și înregistrarea datelor din teren, procesarea datelor, efectuarea de calcule pentru determinarea locației, ariei, volumului etc, reprezentarea datelor sub formă de hartă, plan, diagramă sau în cifre, fixarea pe teren a limitelor de proprietate sau trasarea construcțiilor sunt alte atribuții ale Oficiilor de Cadastru.

Iată ce salarii au cei care conduc  OCPI Alba:

Dorin Retegan – director la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba, 47.230 lei, adică 3.935 lei pe lună.

Nicoleta Ionescu – contabil șef la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba, 56.666 lei în 2012, adică 4.722 lei pe lună.

Felicia Mocan – registrator-șef la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba, 46.386 lei, adică 3.865 lei pe lună.

Aurelian Dorin Ponoran – registrator la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Blaj, 36.000 lei adică, 3.000 lei pe lună.

Ioana Lucia Blaga – registrator-coordonator la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sebeș, 38.315 lei pe anul 2012, adică 3.192 lei pe lună.

Liliana Sicoe – registrator la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Cîmpeni, 27.984 lei pe anul 2012, adică, 2.332 lei pe lună.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cornel

    miercuri, 10.04.2013 at 09:33

    hmm.. interesant… as fi curios si de apa ctta, dsp, dsv… intra in colectia asta??

  2. Silviu

    miercuri, 10.04.2013 at 17:27

    cine imparte …parte isi face ( contabila sefa ) .

  3. ue

    miercuri, 10.04.2013 at 18:33

    da, ce sa zic.
    e bine de stiut, informatia e putere pentru cetatean. ar fi bine sa o si foloseasca… oricum, cine vrea sa afle cat castiga cineva din sistemul public poate lua declaratiile de avere la rand ca sunt toate publice, dar iti trebuie muuuuuult timp liber…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax