Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premierul Victor Ponta susţine indexarea diferenţiată a salariilor bugetarilor, în funcţie de venituri şi profesii

Publicat

Premierul Victor Ponta susţine că salariile bugetarilor ar trebui indexate printr-un sistem diferenţiat în funcţie de venituri şi profesii. În opinia sa, dacă se aplică în continuare indexarea în proporţie egală, se măreşte decalajul între salariaţi.

“Dacă reuşim, mai ales lucrurile astea de început, bune, să se confirme, eu nu sunt de părere că ar trebui să mai mărim salarii la bugetari egale la toată lumea. Sunt bugetari cărora nu mai trebuie să le indexăm nimic. Vă spun unde ar trebui să fie: în continuare cred că salarizarea în educaţie şi sănătate este mult prea mică în raport cu toate celelalte instituţii. Cu cât indexăm la fel, de fapt mărim decalajul, că unuia care are 70 de milioane îi mai dau 7 milioane cu 10%. Unuia care are 10 milioane, îi mai dau… „, a spus Ponta la RTV.

Întrebat dacă liberalii sunt de acord, premierul a răspuns : „De ce nu ar fi de acord?”.

Sursa: mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. St. Ti.

    marți, 14.05.2013 at 14:40

    Iar vorbeşte Ponta în vânt. O fi el premier, dar până liberalii nu-şi dau acordul (cea ce nu se va întâmpla) rămâne doar o cimilitură. El tot crede….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax