Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Principalul suspect al jafului de la o casă de schimb valutar din Alba Iulia, în faţa magistraţilor Judecătoriei Alba Iulia

Publicat

Principalul suspect al jafului de la casa de schimb valutar „Prima Exchange” din Alba Iulia a fost adus, marţi, în faţa magistraţilor Judecătoriei Alba Iulia, instanţa abilitată cu judecarea de fond a dosarului. Italianul Giovanni Granieri, de 35 de ani este arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Giovanni Granieri este acuzat că, în luna februarie a anului trecut, a sustras suma de 5.540 euro şi 400 lei de la casa de schimb valutar din centrul municipiului Alba Iulia. Acesta a determinat-o pe casieriţă să iasă din unitate, după ce a răsturnat panoul pe care erau afişate valorile de schimb. Femeia a fost atacată cu un spray lacrimogen.

Italianul mai are calitatea de inculpat şi într-un dosar de tentativă de omor. În urmă cu trei ani, acesta a înjunghiat două persoane din oraşul Zlatna, pe Florin Nistor şi pe tatăl acestuia, Emanoil Nistor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax