Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimbare la conducerea DSVSA Alba. Ioan Martin înlocuit cu Daniela Ștefania Barb

Publicat

dsvsa

Daniela Ștefania Barb este noul director executiv al Direcției Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Alba. Numirea acesteia vine ca urmare a încetării mandatului lui Ioan Martin.

Din 17 ianuarie, prin ordinul președintelui Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor nr. 306/2019, la conducerea D.S.V.S.A. Alba a fost numită dr. Daniela Ștefania Barb, ca urmare a încetării mandatului lui dr. Ioan Martin, transmite instituţia, într-un comunicat.

Dr. Daniela Ștefania Barb are o experiență profesională de peste 32 de ani. Anterior, a fost șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor, în cadrul DSVSA Alba.

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara, promoția 1986, s-a angajat în cadrul instituției în anul 1989. În perioada 1990-1998 a deținut funcția de responsabil în cadrul compartimentului de diagnostic, secția virusologie la Laboratorul Sanitar Veterinar Alba. În perioada 1998-2005 a deținut funcția de șef Serviciu Laborator și funcția de director executiv adjunct la Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranta Alimentelor Alba.

În perioada 2005-2015 a desfășurat activitate în cadrul companiei Albalact SA, în funcția de şef serviciu asigurarea calității produselor. Din anul 2015, a deținut funcția de șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranta Alimentelor Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax