Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„True Ingredients”, în petrecere la Ryma

Publicat

„True Ingredients” se întorc la Alba Iulia pentru a oferi iubitorilor de distracţie o călătorie pe ritmuri de funk, rap şi electro beat. Petrecerea va avea loc în spaţiile Ryma, vineri, 25 martie, de la ora 21.00, iar tonul distracţiei va fi dat de DJ Jam. After-party-ul este oferit de DJ Burner Grenn Djubei.

„În anul 2007, atunci când au venit la putere toba mare electronică, sunetele procesate şi 140 BPM în cluburile şi locaţiile din întreaga lume, acest grup de muzicieni creativi s-a decis să creeze o trupă unică de hip hop şi funk – astfel s-a născut True Ingredients. Primele lor turnee şi spectacole din toată Europa i-au arătat publicului pentru prima oară câtă energie poate fi emanată dintr-un performance live. Victor Stancu, co-manager al trupei în Marea Britanie, s-a ocupat, datorită originilor sale româneşti, ca trupa să ajungă întâia oară pe tărâmuri româneşti, în anul 2008. În scopul promovării albumului True Ingredients prin codul de pe ochelarii de soare, trupa a vizitat, pentru prima dată, Timişoara, Alba Iulia şi Bucureşti. Bucurându-se de la bun început de o atmosferă pozitivă şi energie debordantă, în următorii ani trupa s-a întors în România şi pentru alte spectacole, ca festivalurile TM BASE şi PLAY FOR MAY.
În colaborare cu Blame it! şi ICR Londra, True Ingredients l-a invitat pe producătorul român, Silent Strike la Londra, pentru un jam session unic în centrul de artă din Londra: Shoreditch. Fuziunea de funk, rap şi simţul electronic al lui Silent Strike, care a dat dovadă de un talent remarcabil, a creat o atmosferă de efect, care a convins: Aceste două trupe par să îşi fi unit forţele pentru un spectacol de senzaţie”, au explicat organizatorii.

Preţul unui bilet este de 15 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax