Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un albaiulian riscă închisoarea între 3 și 15 ani. A furat bunuri în valoare de 3200 de euro de la o societate comercială din municipiu

Publicat

Jandarmii din Alba au prins în flagrant, marți, în jurul orei 11.00, un cetăţean care, cu ajutorul unui cărucior de mână, a sustras 130 de kg de material feros din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia. Prejudiciul, în valoare de 3.200 de euro, a fost recuperat în întregime.

Suspectul se numeşte Gheorghe D., este în vârstă de 35 de ani şi domiciliază în Alba Iulia. Acesta a pătruns într-o societate comercială situată la ieşirea din municipiul Alba Iulia spre Cluj şi a sustras patru subansamble şenile role excavator, operaţionale, în greutate totală de 130 de kg, a căror valoare a fost estimată la 3.200 de euro. În timp ce se îndrepta spre un centru de colectare a fierului vechi, pentru a le valorifica în interes personal, a fost oprit de un echipaj de jandarmerie şi i s-a cerut o explicaţie în legătură cu provenienţa bunurilor transportate. În faţa jandarmilor, bărbatul şi-a recunoscut fapta ilegală şi a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba în vederea continuării verificărilor.

Administratorul societăţii comerciale păgubite a solicitat, prin plângere, luarea tuturor măsurilor legale împotriva lui Gheorghe D. În consecinţă, pe numele acestuia au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoarea între 3 şi 15 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax