Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia poate fi depunctată. Ivan și Cernea trebuie plătiți, până marți. Vezi cât „costă” cei doi jucători

Publicat

Unirea Alba Iulia nu trece prin cea mai fastă perioadă, jocul echipei scârțâie, accidentările și suspendările se țin lanț. Acum, înaintea jocului cu Juventus București, șefii Unirii au mai primit o lovitură. Au pierdut memoriile pentru achitarea salariilor în cazul a patru fotbaliști, iar doi trebuie plătiți până marți, pentru a nu se ajunge la depunctarea echipei.

Sezonul din Liga I încă dă bătăi de cap conducătorilor din Alba Iulia. Aceștia au de achitat ”eroului de pe Bernabeu” 4.400 de euro. Un alt fotbalist care trebuie să-și încaseze banii până marți este George Ivan, care trebuie să primească 8.558 de lei din partea clubului pentru care a evoluat în returul sezonului trecut. ”Sunt definitive și irevocabile aceste decizii, până marți au obligația să le plătească jucătorilor aceste sume, dacă nu achită se vor lua două puncte, iar la fiecare 15 zile se mai iau câte două puncte, în cazul neachitării”, a declarat pentru Alba24.ro Emilian Hulubei, prim- vicepreședinte AFAN.

George Ivan: ”Au fost neserioși, pe unii i-au plătit, pe unii nu”

Fostul apărător al albaiulienilor, George Ivan este dezamăgit de faptul că echipa din Alba Iulia a uitat să-i achite datoriile. ”Mie marți trebuie să îmi dea banii, dacă nu îmi achită banii le vor lua din puncte. Au fost neserioși, pe unii i-au plătit pe unii nu i-au plătit, nu au fost paroliști, noi, când am semnat, am semnat cu ochii închiși pentru că am venit să ajutăm Alba, acum le-a venit rândul să ne și plătească. Sunt 5 luni de când trebuia să ne dea banii”, a declarat George Ivan, în prezent fotbalist la Voința Lanuri (Buzău).

Alți doi fotbaliști care și-au câștigat memoriile sunt Adrian Câmpeanu și Bogdan Spătaru; aceștia au de încasat aproximativ 6.000 de euro. În cazul celor doi, șefii Unirii au depus recurs, însă fotbaliştii au șanse reale de a câștiga. ”Eu am câștigat memoriul de atâta timp și mi-au băgat bețe-n roate, ei în loc să mă sune să discutăm civilizat. Eu am câștigat memoriul, dar ei au făcut recursuri, până la urmă tot îmi voi primi banii”, a declarat Adrian Câmpeanu, atacant Gloria Buzău.

De partea cealaltă, Bogdan Spătaru nu regretă că nu mai e la Unirea și își așteaptă și el banii cuveniți pentru meciurile primăvară. ”Ei au termen până săptămâna viitoare să ne dea banii. Asta e, era frumos să ne dea banii când au dat la toată lumea, mai ales că noi ne-am și <rupt> picioarele pe acolo. Nu regret că nu mai sunt la Alba, cum să regret?”, a declarat Bogdan Spătaru, mijlocaș, Gloria Buzău.

Dacă recursurile vor fi respinse, șefii Unirii vor avea de achitat peste 10.000 de euro către foștii jucători ai ”alb-negrilor”.

Fostul mijlocaș stânga al ”alb-negrilor”, Dragoș Boboc nu și-a înaintat memoriu împotriva albaiulienilor, acesta așteaptă rezolvarea problemei pe cale amiabilă.

Ciofu, suspendat trei etape. Potopea, una

Comisia de disciplină a judecat cazurile albaiulienilor Ciofu și Potopea, ambii eliminați la jocul cu FC Argeș-Pitești și au decis ca Valerian Ciofu să stea pe tușă trei runde, în vreme ce fundașul central Adrian Potopea va sta doar una.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax