Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea poate pierde cel mai bun fotbalist din tur. Vezi ce jucător are ofertă de a părăsi Alba Iulia

Publicat

Unirea Alba Iulia este pe cale să piardă cel mai constant fotbalist din acest tur de campionat. Căpitanul Adrian Pascal este curtat de o echipă din Liga a II-a, Seria a II-a, astfel că ”alb-negrii” ar putea rămâne fără portar. Contractul lui Adrian Pascal expiră în vara anului viitor.

Neplătit de aproape două luni, portarul Adrian Pascal nu duce lipsă de oferte. Acesta este curtat de câteva echipe din seria Unirii, însă nu și-ar dori să plece de la Alba Iulia. „Nu pot să zic nici da nici nu deocamdată, mai am contract cu Alba, până la vara și până 1 ianuarie nu pot spune nimic”, a declarat portarul echipei FC Unirea Alba Iulia, Adrian Pascal.

Pascal mărturisește că și-ar dori să rămână la Alba Iulia, deoarece s-a acomodat cu orașul însă rămânerea lui la Unirea este condiționată. Dacă se reglementează problema financiară, mi-aș dori să rămân la Alba Iulia, dar să fie cu banii ok. E foarte greu pentru noi și pentru familiile noastre și acum am venit în vacanță fără bani și vin sărbătorile”, a mai spus căpitanul ”alb-negrilor”.

De partea cealaltă, oficialii albaiulienilor nu știu nimic despre o eventuală ofertă pentru portarul Pascal. ”La club nu am primit nici o ofertă, poate el a primit sau a povestit cu cineva, dar noi  n-am primit nici o ofertă”, a declarat președintele executiv al Unirii, Mihai Dăscălescu.

În data de 15 a lunii curente, fotbaliștii echipei FC Unirea vor acumula cea de a doua rată contractuală neachitată, la toate acestea adăugându-se și primele restante.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. eu

    marți, 06.12.2011 at 17:52

    bine ca Trifan si Sarmes au facut bani pe spatele echipei, iar acum nu pot plati restantele jucatorilor. Ei se scalda-n bani si altii raman fara nimic de sarbatori. Sa le fie rusine. Uite asa pierdem toti jucatorii din cauza ”managementului” acestui club. Pacat

  2. !

    miercuri, 07.12.2011 at 16:10

    ***** curata,********i nu se gandesc k baietii au muncit sa le faca lor bine si sa aiba bani in buzunar!!foc la toti le`as da!rusineeeee

  3. maximus

    vineri, 09.12.2011 at 14:51

    trifan si sarmes dupa gratii! nu au ce cauta in CA. sa vina altii care au bani de investit nu de furat! pacat de jucatorii care si-au facut datoria in acest tur. forza Unirea!

  4. radu

    vineri, 09.12.2011 at 17:56

    aceasi poveste se intampla si la U Cluj in urma cu cativa ani. numai acolo sunt si suporteri adevarati care nu au lasat universitatea sa moara si au iesit in strada pe cand la unirea nici cand era in liga 1 nu aveau galerie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax