Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Polițist din Alba, prins la volanul unei mașini, fără RCA. Cum a reacționat când colegii i-au cerut actele

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHE4Yiww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un polițist a fost prins de colegii lui din Baia de Arieș fără asigurare la mașina cu care circula, în urma unei sesizări. Cel puțin așa se înțelege dintr-un video primit de la cititori Alba24.

În imagini se observă cum polițistul caută actul în portmoneu, borsetă, pe bancheta din spate și apoi spune că ”e expirată” și că ”nu am mai umblat demult cu ea” (n.r. – mașina).

Scena pare să fie filmată chiar de către polițistul care l-a verificat, în imagini fiind surprinsă și o mașină de poliție.

Polițistul îi spune colegului prins ”în offsaid” că se rețin plăcuțele de înmatriculare, însă acesta refuză să le predea.

Potrivit IPJ Alba, agentul de poliție a fost amendat și i-a fost reținut talonul. Cazul a ajuns în atenția compartimentului Control intern.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dan

    luni, 23.09.2019 at 09:52

    Un taran care se crede mai presus de lege. Il doare la patina de superior, oare unu ca asta nu asigura spatele taietorilor de lemne ? Ca prea are tupeu maxim. Mars ma !

  2. jon

    luni, 23.09.2019 at 16:31

    corect comentariul, acum o alta intrebare : cu ce drept s-a filmat in sediul politiei unde este restrictionat filmatul. o chestiune pentru care autorul ar trebui sa raspunda mai ales daca este politist

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax