Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Zi de foc” în zăpadă și frig pentru salvamontiștii din Alba, Brașov, Caraș-Severin, Covasna și Harghita. Câte misiuni au avut

Publicat

Zi de foc în zăpadă și frig pentru salvamontiștii din România. Peste 100 de apeluri la numărul de urgență au fost atribuite, în doar 24 de ore, către salvamontiștii din țară, inclusiv în județul Alba. 

Cazuri care au necesitat intervenţia de urgenţă a salvatorilor montani au fost, în ultimele 24 de ore, la Vatra Dornei, Bihor, Bran, Alba, Bacău, Covasna, Neamţ sau Zărneşti.

În total au fost 103 de apeluri de urgență, în urma cărora au fost salvate 103 persoane, dintre care 52 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru a fi transportate la spital.

Însă cele mai multe apeluri – 11 – au fost pentru Salvamont Caraş Severin-Formaţia Muntele Mic şi pentru salvatorii montani din Maramureş (9).

Câte 8 apeluri au venit pentru Salvamont Harghita şi Lupeni, iar 7 intervenţii au avut salvamontiştii din Predeal, scrie românia24.ro.

Au mai intervenit salvamontiştii din Municipiul Braşov (6), dar şi cei din Gorj, Buşteni, Bistriţa-Năsăud, Voineasa, Sinaia şi Prahova-Formaţia Azuga (câte 5 apeluri).

”Încă o zi de foc pentru salvamontiştii din întreagă ţară solicitaţi să intervină la un număr îngrijorător de mare de evenimente montane. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 103 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, se arată pe pagina de Facebook a Salvamont.

sursă: românia24.ro.

sursa foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax