Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

67 de posturi de manager la Hidroelectrica, scoase la concurs în perioada următoare. Sunt căutați tineri profesioniști cu experiență

Publicat

Un număr de 67 de funcții de manager din cadrul „Hidroelectrica” vor fi scoase la concurs în perioada următoare, iar potrivit administratorului judiciar al companiei, Remus Borza, pentru ocuparea acestor posturi sunt căutați tineri profesioniști cu experiență.

Noile angajări urmăresc ca, la ieșirea din insolvență, producătorul de energie să fie prima companie din România cu un management profesionist. Potrivit ultimelor informații, „Hidroelectrica” ar urma să iasă din insolvență în vara acestui an. Reprezentanții companiei vor oferi mai multe informații despre posturile de manager scoase la concurs la nivelul sucursalelor din țară în cursul zilei de mâine.

Remus Borza a mai anunțat că până acum au plecat din „Hidroelectrica” 151 de oameni din 5.239, iar în perioada următoare vor mai pleca 50-100 de oameni din personalul TESA, din acele sucursale în care există în continuare o supradimensionare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax