Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Și-a amenințat concubina cu bătaia pentru că nu i-a gătit. Un bărbat de 39 de ani din Blaj a fost amendat de jandarmi cu suma de 200 de lei

Publicat

Pentru că nu a gătit, o femeie din Blaj a fost ameninţată cu bătaia şi dată afară din casă de concubin. Jandarmii au intervenit la timp, au aplanat scandalul şi l-au sancţionat contravenţional pe bărbatul de 39 de ani cu suma de 200 de lei.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 8 februarie, la ora 21.15, pe strada Barbu Lăutaru din municipiul Blaj şi a fost semnalat prin apel la 112. După ce a lucrat toată ziua în pădure, ca tăietor de lemne, Alexandru D. de 39 de ani s-a întors acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi, conform propriilor spuse, şi-a găsit concubina urmărind programele TV. Întrebată fiind dacă a gătit ceva de mâncare, femeia a răspuns negativ, fapt care a determinat furia bărbatului. Drept urmare, concubina a fost înjurată, ameninţată cu acte de violenţă şi dată afară din casă. Scandalul a continuat în stradă, sub privirile vecinilor, până când unul dintre aceştia, temându-se pentru sănătatea femeii, a chemat jandarmii.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Secţiei Blaj a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave. Bărbatul a fost sfătuit să dovedească mai multă toleranţă în relaţia cu partenera sa, iar pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax