Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Directoare nouă la DSP Alba: Mihaela Presecan a preluat conducerea instituției pe perioada în care Horea Timiș este detașat la București

Publicat

Direcția de Sănătate Publică Alba are o nouă directoare începând de miercuri, 12 februarie. Este vorba despre dr. Mihaela Presecan, care a înlocuit-o în funcție pe Gabriela Todea, cea care a fost numită în funcție interimar imediat după plecarea lui Horea Timiș la București. Motivul pentru care a fost necesară numirea unei alte persoane în funcția de director executiv este că, potrivit propriilor declarații, Gabriela Todea este directorul adjunct economic al instituției și ar fi fost incompatibilă pentru ocuparea funcției.

Până în prezent, Mihaela Presecan a ocupat funcția de inspector superior la DSP Alba. Potrivit ultimei declarații de avere pe site-ul instituției din data de 3 iunie 2013, deține, împreună cu soțul, două apartamente și o casă în Alba Iulia, trei autoturisme, are un credit de 11.000 euro la bancă. În ultimele 12 luni de la data completării declarației a avut un venit de 25.282 lei din salariul de inspector superior la DSP Alba iar soțul, medic primar boli infecțioase a câștigat 62.700 lei din salariul de la Spitalul din Abrud și încă 13.235 lei din salariul de la Spitalul Județean Alba. Din închirierea unui imobil a câștigat 2.520 lei, aceeași sumă ca și soțul.

Potrivit declarației de interese, Mihaela Presecan este membră a Colegiului Medicilor Alba, a Sindicatului „Sindissro” Târgu Mureș, membră în Consiliile de Administrație ale spitalelor din Aiud și Sebeș.

În 17 ianuarie, directorul DSP Alba, Horea Timiş, care a condus instituția din ianuarie 2011, a fost numit în funcția de consilier la Ministerul Sănătăţii și a plecat la București, conducerea interimară a DSP Alba fiind preluată de directorul adjunct, Gabriela Todea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pt ziaristi

    joi, 13.02.2014 at 13:00

    …director nou la…., chiar daca e femeie:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax