Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | UPDATE : Accident rutier în Unirea între două autoturisme și un TIR. Sensul de mers Alba-Cluj a fost blocat mai bine de o oră

Publicat

Un accident rutier a avut loc duminică după-amiaza, în zona comunei Unirea. Este vorba despre o coliziune între un TIR înmatriculat în Sălaj și un autoturism Opel cu numere de Cluj. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. Sensul de mers Alba Iulia-Cluj Napoca a fost blocat mai bine de o oră.

Un TIR încărcat cu căzi de baie, care se deplasa în direcția Turda-Aiud, a fost nevoit să frâneze, întrucât în fața sa s-a oprit un alt TIR care circula pe același sens. Din cauza frânării, șoferul, un bărbat de 54 de ani  din Zalău a pierdut controlul  mașinii și a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în județul Cluj şi condus de o femeie de 45 de ani. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-un Volkswagen Jetta înmatriculat în București, condus de o femeie de 45 de ani din Cluj, care a suferit leziuni.

Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Aiud, pentru îngrijiri de specialitate.

 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17,41, pe Drumul Național 1, pe raza localității Unirea, P.L.G., de 54 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autotractor, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de H.G.M., o femeie în vârstă de 45 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 de ani, din Cluj Napoca.

În urma accidentului, H.G.M. a suferit leziuni corporale uşoare şi a rămas sub supraveghere medicală în spitalul din Aiud.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. xMen

    luni, 24.02.2014 at 10:20

    interesant , femei la volan pericol public mah sa fie :)) erau cumva si blonde =)) ?

    • Dragos

      luni, 24.02.2014 at 14:52

      xMen=C****inica, tu nu stii citi stirea? „tirul a intrat pe contrasens”… atunci cine naiba e pericol la volan?

      • Gabriel Nagy

        luni, 24.02.2014 at 16:22

        Pericol pe drumurile publice erau cei care se deplasau intr-o caruta trasa de doi cai si alti doi cai legati in spatele carutei care dus la franarea brusca a primului TIR si care au fost cauza principala a accidentului

  2. xMen

    luni, 24.02.2014 at 10:21

    apa ala din imagini nui tir .. e jaf mai sa fie of la naiba fata :))

    • yMen

      miercuri, 26.02.2014 at 09:27

      @ xMen : Ce zici xMen, daca, Doamne fereste, te vad incarcerat intr-o masina, sa-ti dau o mana de ajutor sau sa-ti lipesc un sticker cu un Smiley Face pe parbriz ?

  3. Radu

    miercuri, 26.02.2014 at 09:22

    Le multumim echipajelor de Pompieri, SMURD, echipei de descarcerare si de pe Ambulanta din Aiud, echipajelor de Politie si de la drumuri pentru promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada in gestionarea situatiei. Deasemenea le multumim medicilor de la Spitalul de Urgenta din Aiud, care cu minimul de dotari de care dispun au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a o ajuta pe victima. D-na H.G.M. va fi externata astazi (26 februarie) din Spitalul din Aiud, urmand sa mai fie supusa unui control C.T. Suntem alaturi de ea si ne rugam sa sa termine totul cu bine. Cat despre cauzele accidentului, evident, caruta aceea nu avea ce sa caute pe DN – poate carutasii ar fi trebuit identificati si trasi la raspundere, dar in aceeasi masura se face vinovat si soferul camionului, care circula cu viteza excesiva pe un drum aglomerat, intr-o curba semnalizata corespunzator si nu a pastrat distanta intre autovehicule in conditii de carosabil umed.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax