Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Șona cercetați de polițiști. Au furat două grape metalice de la o societate agricolă din comună, pentru a le vinde la fier vechi

Publicat

Doi bărbați de 45 și 52 de ani din comuna Șona sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși în timp ce transportau două grape metalice, furate de la o societate agricolă din comună.

Miercuri la ora 14.50, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şona, aflaţi în exercitarea sarcinilor de serviciu, i-au surprins în flagrant pe T.V., de 45 ani şi P.T., de 52 ani, ambii din comuna Şona, în timp ce transportau cu un atelaj hipo, două grape metalice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei doi au sustras grapele, cu puţin timp în urmă, din curtea unei asociaţii agricole situată pe raza comunei Şona şi intenţionau să le valorifice la un centru de colectare al fierului vechi.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pesepsită de art. 228, alin. 1 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax