Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident pe autostrada Orăștie -Sibiu. Un autocamion încărcat cu ceapă s-a răsturnat în zona Șibot. Două persoane rănite

Publicat

Accident rutier, sâmbătă noaptea, imediat după la miezul nopții, pe Autostrada Orăștie-Sibiu, pe tronsonul din județul Alba, în zona Șibot.Potrivit poliției, un autocamion încărcat cu ceapă s-a răsturnat pe șosea, iar două persoane au fost rănite.

Câte o bandă a fost blocată de pe ambele sensuri de circulație ale autostrăzii. Camionul a rupt parapeții și s-a răsturnat pe contrasens, în timp ce remorca acestuia a rămas de cealaltă parte a autostrăzii.

Șoferul camionului și un pasager au fost accidentați și au fost transportați la spital în stare relativ bună, cu răni ușoare. Cauza probabilă a accidentului este oboseala. Este posibil ca șoferul să fi adormit la volan. În urma accidentului o mare cantitate de ceapă s-a împrăștiat pe șosea, necesitând intervenția echipelor de curățenie.

Traficul rutier pe A1 a fost reluat în condiții normale, în zona km 327, în jurul orei 9.30 dimineața.

UPDATE: La data de 14 martie, ora 22:31, pe Autostrada A 1, la km 327+548 metri, pe sensul de mers Orăștie-Sebeș, în afara localității Șibot, S.N., de 41 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un camion cu remorcă, datorită unei explozii la pneul din stânga faţă, a pierdut control asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic după care autovehiculul s-a răsturnat pe spațiul de separare a sensurilor de mers.

În urma accidentului, conducătorul auto şi un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Sebeș, pasager în camion, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internați.

Cercetările sunt continuate

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax