Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii din Alba participă și anul acesta la săptămâna „Școala Altfel”. Activități de informare și prevenire pentru școlarii și preșcolarii din Alba Iulia

Publicat

Începând de luni și până vineri, școlarii și preșcolarii din România vor avea parte de o „altfel” de școală. Programul „Să știi mai multe, să fii mai mai bun!” le aduce elevilor posibilitatea să participe la diferite activități din diferite domenii. Cu acestă ocazie Jandarmeria Alba a pregătit o serie de întâlniri cu caracter informativ.

Jandarmii din Alba vor fi și anul acesta alături de elevi în săptămâna „Școala Altfel”. Cu acestă ocazie au pregătit o serie de activități de informare care se vor derula în toate cele 5 zile.

Potrivit calendarului transmis de jandarmi, luni, miercuri și joi între orele 10.00-12.00 vor fi prezenți la Casa de Cultură a Studenților. În același loc se vor afla și marți între orele 13.00-15.00, iar vineri cei care se vor bucura de prezența jandarmilor și vor avea ocazia sa vadă echipamentul acestora, vor fi copiii de la Grădinița „Dumbrava Minunată”.

În toate zilele vor fi prezentate materiale referitoare la prevenirea violentei în școală și răspunderea delictuală a minorului. Totodată va avea loc premiera unui clip de prezentare a Jandarmeriei Alba, prezentarea echipamentului și a materialelor de protecție și intervenție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax