Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU la Sâncel. Pagube de 2000 de lei după ce au ars bunuri dintr-o anexă gospodărească

incendiu anexa

Publicat

pompieri incendiu anexaGarda de intervenție Blaj a fost solicitată să intervină, miercuri, la ora 12.45, în localitatea Sîncel, pe strada Mihai Eminescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit o anexă gospodărească, proprietatea lui L.G. În urma incidentului, pagubele au fost estimate la valoarea de 2.000 lei.

Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sîncel.

Ca urmare a incendiului au ars aproximativ 300 kg de porumb, 30 de pânze de flex, lemne pe o suprafață de circa 20 mp și aproximativ 40 kg de slănină.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:
– se interzice folosirea afumătoarelor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, șuri, remize, sub șoproane sau lângã materiale combustibile;
– afumătorile se confecționează din zidării de cărămidă și se vor amplasa independent de celelalte construcții din gospodărie.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax