Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO: Accident rutier în Teiuș. Un bărbat s-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Publicat

IMG_2890 Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața, în jurul orei 8.30, în orașul Teiuș. Pompierii au fost chemați pentru asigurarea măsurilor PSI. Potrivit ISU Alba, în urma accidentului, o persoană a fost rănită și o țeavă de gaz a fost ruptă.

Potrivit IPJ Alba, C.D.N. de 31 de ani din Galda de Jos, care conducea o autoutilitară  înmatriculată în județul Sibiu ce transporta chips-uri, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un imobil. În uram impactului o țeavă de gaz s-a spart. Polițiștii au umat procedurile impuse de lege, iar în momentul în care șoferul a fost testat cu aparatul etilotest a rezultat faptul că băuse alcool.

În urma impactului, țeava de gaz s-a spart și a fost nevoie de intervenția pompierilor și a angajaților de la gaz.

Bărbatul a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.

UPDATE: Persoana rănită este un bărbat, P.V de 37 de ani, pasager în autoutilitară. La proba aparatului etilotesc șoferul avea o alcoolemie de 0,44 la mie și a fost transportat la spital pentru recoltare de probe.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 8 august, în jurul orei 08.30, pe strada Clujului din Teiuş, C.D.N., de 31 de ani, din Galda de Jos, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu imobilul cu numărul 120.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Galda de Jos, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni corporale uşoare.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.D.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax