Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a ameninţat soţia cu bătaia, pentru că nu a gătit pe placul său. Bărbat de 46 de ani din Alba Iulia, sancţionat de jandarmi

Publicat

pumn, bataie, agresiune O femeie din Alba Iulia a scăpat „ca prin urechile acului” de furia soţului ei, nemulţumit că nu i-a gătit pe placul său. Bărbatul, de 46 de ani, a ajuns acasă beat şi şi-a ameninţat soţia cu bătaia şi a înjurat-o. Femeia a cerut ajutor la 112. Totul s-a întâmplat pe strada Craivei din Alba Iulia.

Incidentul a fost semnalat marţi 18 august, în jurul orei 2.00. Întorcându-se acasă sub influenţa băuturilor alcoolice, un localnic în vârstă de 46 de ani a constatat că soţia nu a gătit mâncare. I-a reproşat acest fapt femeii, iar în replică, aceasta i-ar fi imputat că iarăşi se întorsese fără bani şi “cu mâna goală” şi l-ar fi îndemnat să mănânce din ceea ce a adus acasă, transmit jandarmii.

Reacţia soţiei a determinat furia bărbatului care a înjurat-o, a ameninţat-o cu bătaia şi chiar a fugit după aceasta, cu intenţia probabil de a-şi pune în practică intenţiile violente.

Alertat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a acţionat pentru aplanarea conflictului. Constatând vinovăţia bărbatului, jandarmii i-au recomandat să evite să mai fie implicat in astfel de situaţii, iar la final l-au sancţionat contravenţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax