Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Festivalul de Muzică Folk „Ziua de Mâine” Alba Iulia și-a desemnat câștigătorii. Paul Tihan, cel mai bun interpret din acest an

Publicat

IMG_0398 Festivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia și-a desemnat, duminică seara, câștigătorii. După ce timp de două zile au văzut 10 interpretări, jurații au decis că Paul Adrian Tihan, un tânăr de 21 de ani din Fălticeni, este câștigătorul ediției de anul acesta. Locul doi a fost ocupat de Iulia Bădulescu din Pitești, iar locul trei de Cristian Mihai din Tulcea.

Ultima seară de folk de la Alba Iulia a fost dedicată câștigătorilor și înainte de începerea recitalurilor a avut loc gala de decernare a premiilor.

Juriul format din Mihai Cosmin Popescu (președinte), de la Radio România Actualități, Călin Bulac – director Radio Reîntregirea, Claudiu Marean – director Casa de Cultură a Sindicatelor, Florin Săsărman – artist, Marinela Popa – profesor de muzică la Centrul de Cultură Augustin Bena, Daniel Avram – profesor de folk la Palatul Copiilor și Silvan Stâncel – artist, a avut la dispoziție o zi întreagă să delibereze.

După ce au văzut fiecare concurent în parte rezultatele au fost următoarele:

Locul I – Paul Adrian Tihan din Fălticeni- 1500 de lei.

Locul II – Iulia Bădulescu din Pitești- 1000 de lei.

Locul III – Cristian Mihai din Tulcea- 800 de lei.

Pe lângă cei trei mari câștigători au fost oferite și premii din partea juriului.Premiul special oferit de Consiliul Județean Alba- Șerban Florin Goșa din Alba Iulia, premiul special oferit de Centrul de Cultură „Augustin Bena a fost câștigat tot de un grup de albaiulieni, Trupa „Vecinii de vis-a-vis”, premiul Casei de Cultură a Studenților a fost înmânat lui Ștefan Tivodar din București, iar premiul oferit de Radio Reîntregirea a fost câștigat de Ana Maria Dumitru din București.

După desemnarea câștigătorilor a urmat gala de recitaluri și au urcat pe scenă  Daniel Avram & Şcoala de folk, Vali Şerban & Ziua de Mâine, Adrian Sărmăşan, Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends.

Se pare că deși evenimentul a ajuns la a XI-a ediție și în fiecare ediție serile de concurs încep la ora 18.00, publicul din Alba Iulia nu se poate ține de program. În fiecare seară, spectacolele au început cu întârziere deoarece oamenii nu ajungeau în sală înainte de ora începerii. Ba mai mult, au existat persoane care ajungeau după o oră și ridicau jumătate de rând în picioare pentru a se pune la locul lor.

FOTO-VIDEO: A început Festivalul de Muzică Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia. Cinci interpretări în prima seară de concurs

FOTO-VIDEO: Cinci concurenți în a doua seară a Festivalului de Muzică Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax