Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe ALBA24: Cum se parchează la Alba Iulia, „după bunul plac”. Trei şoferi nu au ținut cont de ceilalţi atunci când și-au lăsat maşinile pe spaţiul public

Publicat

parcare2 „Parchez cum vreau și unde vreau”, pe ideea asta pare că se bazează mai mulți șoferi din Alba Iulia, cărora nu le pasă unde își lasă mașinile, dacă încurcă sau nu circulația. Pe acești șoferi îi taxează de fiecare dată cititorii Alba24.ro, care nu ratează niciun moment de a imortaliza lipsa de respect și de inspirație a celor care parchează unde vor. În ipostaze „compromițătoare” au fost surprinși vineri mai muți conducători auto. Un taximetrist și-a lăsat mașina în fața unui bar din oraș, cu spatele maşinii de jumătate ieșit în stradă, și alte două mașini au fost lăsate „de-a latul”, într-o parcare.

Lipsa locurilor de parcare la orele de vârf reprezintă o problemă în majoritatea orașelor din România și Alba Iulia nu face excepție. Asta nu înseamnă că ne putem lăsa mașine la voia întâmplării, mai ales dacă încurcăm și circulația cu parcarea neinspirată.

Cititorii Alba24.ro, sunt cu ochii pe toți șoferii care nu se prea străduiesc să caute un loc bun de parcare și își lasă mașinele cum apucă.

Un caz a fost suprins vineri când un taximetrist a intrat, probabil să își bea cafeaua, la un local din oraș și și-a lăsat mașina chiar la intrare, cu partea din spate a maşinii în stradă. A îngreunat astfel circulaţia pe una dintre cele mai aglomerate artere din oraş.

Alți doi șoferi au fost „prinși în flagrant” după ce şi-au lăsat maşinile într-un spaţiu în care sunt montate sisteme de blocaje ale locului de parcare. Pentru că nu au putit intra de blocator, s-au oprit în dreptul locaţiei respective, „de-a latul”, astfel încât accesul la spaţiile rezervate nu a mai fost posibil.

Totuși, problema celui care a trimis fotografia cu parcarea de la Patibar este „oare cum s-au gândit domnii de la primărie sa dea voie oamenilor care plătesc parcarea să instaleze pe domeniul public chestiile acelea galbene (că nu ştiu cum se numesc); din câte știu eu nu se pot face lucrări pe domeniul public”.

Un alt albaiulian a suprins o mașină lăsată îm mijlocul străzii, vizavi de Bazinul Olimpic. Spune că: „Poliția trece și atât”.

În tot acest timp în care fiecare procedează după bunul plac, parcarea privată din centrul orașului este mai mereu goală din cauza prețului de 2 lei pe oră pe care oamenii îl consideră mare.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. O fata

    vineri, 04.12.2015 at 16:39

    De ce doar la noi in oras se intampla toate rahaturile astea? va spun eu de ce! pentru ca momentan toate locurile de parcare din cetate sunt cumparate!!! Daca vrei sa mergi la munca sau sa iesi in oras, singurele locuri unde e legal sa parchezi sunt cele din capetele bulevardului !!! Daca vrei sa mergi la cineva in vizita nu poti merge cu masina deoarce risti sa iti gasesti masina blocata, zgariata , cu tot felul de biletele cu injurii sau in cel mai rau caz cu o amenda !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax