Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: INCENDIU la o hală din Sântimbru. Un bărbat a suferit arsuri de gradul II și III pe 50% din corp. Pagube de 15.000 de lei

Publicat


DSC_0837 Un bărbat de 47 de ani a suferit arsuri grave în urma unui incendiu izbucnit duminică seara, la o hală pentru creşterea puilor, din comuna Sântimbru.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanță Alba, care i-a oferit primul ajutor după care l-au transportat la spital.

Pagubele în urma incendiului au fost estimate la valoarea de 15.000 de lei.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit duminică, la ora 19.10, pe DN 1, pe raza localităţii Sîntimbru, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală pentru creșterea puilor aparținând unei societăți comerciale.

Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, în cooperare cu un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanță Alba.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars patul de paie al halei pe o suprafață de aproximativ 600 mp, sistemul de furajare și adăpare și s-a degradat parțial instalația electrică a halei.

În urma incendiului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 50% din suprafața corpului, asistată și transportată de un echipaj al SAJ Alba la Unitatea de Primiri Urgențe Alba.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 15.000 de lei, iar cauza probabilă este efectuarea unor operaţiuni de sudură, lângă materiale inflamabile.

Bărbatul rănit, din Teiuș, a fost transportat la București, la o clinică de specialitate, pentru îngrijiri medicale.

foto: Daniel Bloss

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax