Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Loteria Română avertizează jucătorii: Persoane care se prezintă drept angajaţi ai companiei vând produse loz în plic, false

Publicat

loto lozLoteria Română atrage atenţia jucătorilor că au fost numeroase sesizări, în ultima perioadă, cu privire la tentative de înşelăciune ce au la bază produse de tip loz in plic emise de companie.

“În prezent, în portofoliul de produse al Loteriei Române, la categoria loz în plic, toate seriile cuprind în scara de câştiguri exclusiv premii în bani. Nu există niciun fel de produs de acest tip care să ofere ca premiu autoturisme sau alte obiecte sau servicii.

Vânzarea lozurilor se face prin reţeaua de vânzare a Loteriei Române, prin punctele şi persoanele autorizate de Loteria Română, la fel şi plata câştigurilor”, se arată într-un comunicat al companiei.

Loteria Română recomandă tuturor jucătorilor săi:

– să nu achizitioneze produse loteristice decat din agentiile loto si punctele de vanzare autorizate

– să evite contactul cu orice persoana neautorizata care incearca sa vanda produse apartinand Loteriei Romane, in afara cadrului legal.

Loteria Romana atrage atentia asupra faptului ca vor fi trasi la raspundere potrivit legii cei care vor incerca sa falsifice produse loteristice, cei care vor preda, vor primi sau vor vinde lozuri sau alte astfel de produse fara a fi autorizati de companie.

sursa: Loteria Română

sursa foto: România Liberă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax