Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Lancrăm, REŢINUT de Poliţie. L-a agresat pe un localnic şi a provocat scandal într-o benzinărie

Publicat

arestat, catuse Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Lancrăm a fost reţinut de către poliţiştii din Sebeş. Este cercetat pentru violare de domiciliu, lovire şi tulburare a ordinii publice. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul a fost reţinut miercuri, de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, pentru o perioadă de 24 de ore.

În 28 septembrie, seara, în timp ce se afla în incinta unei staţii de carburanţi din Sebeş, în stare avansată de ebrietate, ar fi provocat un scandal şi ar fi adresat injurii şi ameninţări persoanelor prezente acolo.

Marţi seara, împreună cu fiul său, în vârstă de 20 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui cetăţean din Lancrăm şi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, cei doi l-ar fi agresat pe proprietarul locuinţei.

Bărbatul de 49 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate şi faţă de fiul său, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax