Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două maşini furate în noaptea de marţi spre miercuri, din Alba Iulia şi Sebeş, recuperate de poliţişti

Publicat

geam spart masina Poliţiştii din Alba au reuşit să recupereze două maşini furate în noaptea de marţi spre miercuri, din Alba Iulia şi Sebeş. Hoţii nu au fost deocamdată identificaţi, dar oamenii legii continuă cercetările.

Potrivit IPJ Alba, poliţiile municipiilor Alba Iulia şi Sebeş au fost sesizate miercuri, de către doi cetăţeni, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, din curtea locuinţei, respectiv din faţa unui service auto, au dispărut două autovehicule.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că primul autoturism fusese lăsat, de către proprietar, cu cheile în contact, iar cheile celui de-al doilea autoturism fuseseră lăsate în interiorul unui atelier de reparaţii auto din municipiul Sebeş, loc din care au dispărut.

Miercuri după-amiaza, poliţiştii din Sebeş au găsit autoturismul furat din Alba Iulia, abandonat, pe un teren agricol de la marginea municipiului Sebeş, iar pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia a fost găsit autoturismul ce fusese furat din Sebeş.

În cauză există suspiciunea că maşinile au fost sustrase de aceeaşi persoană şi a fost stabilit şi un cerc de bănuiţi de comiterea furturilor.

Potrivit unor surse, cele două maşini furate şi recuperate sunt o Dacia Logan şi un Audi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax