Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident lângă Ocna Mureș: Două persoane au fost rănite după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod

Publicat

Două persoane au fost rănite duminică, într-un accident rutier în apropierea orașului Ocna Mureș, după ce mașina cu care se deplasau a intrat într-un capăt de pod și s-a răsturnat în șanțul de pe celălalt sens al șoselei. Cei doi au fost transportați la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri.

Duminică, 2 septembrie, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către spitalul din Alba Iulia, cu privire la faptul că în Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului, s-au prezentat două persoane, victime ale unui accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la locul accidentului au constatat că C.A., o femeie de 32 de ani din comuna Fărău, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 107F, la km 21 + 768, la ieşirea dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un capăt de pod, după care autoturismul s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi soţul acesteia, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi cu un autoturism la spitalul din Alba Iulia, de către un bărbat din Ocna Mureş. Bărbatul a rămas internat în spital, prezentând leziuni la nivelul piciorului stâng.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax