Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident mortal în Mirăslău. Trei persoane şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocar

Publicat

Trei persoane au decedat, marţi seara, într-un accident ce a avut loc pe raza localităţii Mirăslău. Un autocar a intrat în coliziune cu un autoturism, iar, în urma impactului, pasagerii maşinii şi-au pierdut viaţa.

Traficul a fost blocat în zonă, pe un sens de mers.

Potrivit IPJ Alba, şoferul unui Opel care venea dinspre Cluj înspre Aiud s-a angajat în depăşirea unui TIR, a derapat şi a intrat în coliziune cu un autocar Dacos plin cu pasageri. Nici unul dintre pasagerii Dacos-ului nu au fost răniţi. Autoturismul marca Opel este înmatriculat în Alba, cu numărul AB 85 HIT, iar şoferul este din Alba Iulia. Autocarul are numărul de înmatriculare VL 06 KKK.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare. Pompierii din Aiud au intervenit la locul accidentului pentru stingerea incendiului izbucnit în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.

Toţi cei trei pasageri din Opel erau fraţi. Şoferul avea vârsta de 26 de ani şi se afla în maşină împreună cu fratele în vârstă de 17 ani şi sora de 24 de ani. Numele de familie al acestora este Horincaş. Şoferul decedat este Timotei Horincaş, iar fratelui acestuia este Samoilă Horincaş. Împreună cu cei doi a murit şi sora în vârstă de 24 de ani. Toţi trei aveau domiciliul în Alba Iulia.

UPDATE: În comunicatul IPJ Alba se arată că: „La data de 27.12.2011, ora  19.34, pe DN 1,  la km 415+ 173 metri,  în afara localităţii Miraslău, H.I.T., de 26 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autobuz condus de B.V., de 38 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care efectua o cursă regulată de transport persoane pe ruta Râmnicu Vâlcea – Cluj Napoca.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, precum şi H.I.T. un minor de 17 ani, din judeţul Mureş si H.G.S., o tânără de 24 de ani, din municipiul Alba Iulia, ambii pasageri în autoturism, au decedat.”

Sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ciucalau Radu Marcel

    miercuri, 28.12.2011 at 14:02

    am fost un bun prieten cu cei trei frati iar cand am aflat de accident nu mia venit sa cred………si apropo pe sora lor de 25 de ai o cheme ªGabiª

  2. Ciucalau Radu Marcel

    miercuri, 28.12.2011 at 14:03

    o chema Gabi ma scuzati am gresit

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax