Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident pe DN74: O persoană care circula cu o căruţă a ajuns la spital, în urma unei coliziuni cu o maşină

Publicat

O persoană a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din Alba Iulia, în urma unui accident rutier petrecut miercuri seara, pe DN 74. Din primele informaţii, căruţa a fost lovită de o maşină.

Persoana care circula în atelaj a suferit leziuni, astfel că a fost transportată de urgenţă la spitalul din Alba Iulia.

UPDATE: Conducătorul căruţei, B.C., un tânăr de 32 de ani din Feneş, a suferit o fractură la piciorul drept. Atelajul a fost lovit de un autoturism Mercedes cu numere provizorii de Alba, care depăşise un autovehicul pe direcţia Zlatna – Alba Iulia şi a izbit căruţa pe sensul opus de mers. Accidentul s-a petrecut la ora 21.25, între localităţile Feneş şi Izvorul Ampoiului.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 21.27, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Zlatna au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu victime, produs pe DN 74, în zona localităţii Feneş, judeţul Alba.

Din primele cercetări efectuate, echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că numitul Florin B.B. de 42 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, în direcţia Zlatna-Alba Iulia, a efectuat o depăşire şi a intrat în coliziune cu o căruţă care circula din sens opus şi care era nesemnalizată, condusă de un bărbat de 31 de ani din Zlatna.

În urma accidentului, a rezultat rănirea căruţaşului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba, prezentând leziuni la un picior.

Ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax