Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN75, în Arieşeni. O persoană a fost rănită după ce a ieşit cu maşina în afara părţii carosabile

Publicat

Un accident rutier a avut loc duminică seară pe DN75, la intrare în localitatea Arieşeni. Un conducător auto a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile. O persoană a fost rănită.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajele de descarcerare ale Gărzii de intervenţie Cîmpeni. Potrivit IPJ Alba, în autoturism se aflau cinci persoane, însă doar una a suferit leziuni, la un picior.

Persoana rănită era conştientă, la momentul intervenţiei, iar viaţa acesteia nu este în pericol.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 18.03.2013 ora 20.38, Poliția Orașului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe D.N 75, pe raza comunei Arieşeni, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că B.T.C., un tânăr de 24 de ani, din comuna Arieşeni, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Arieşeni – Gîrda de Sus, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a pierdut controlul asupra autovehiculului, intrând în coliziune cu un gard şi cu un stâlp de lemn, de la reţeaua de susţinere a firelor de energie electrică.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

În momentul producerii accidentului în autoturism se mai aflau 4 tineri, care nu au suferit traumatisme şi au refuzat transportarea la spital”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax