Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Stand-up comedy cu Vio, Costel și Teo la IQ Fashion

Publicat

Clubul IQ Fashion din Alba Mall a devenit neîncăpător, miercuri seara, pentru albaiulienii veniți în număr mare să-i vadă pe unii dintre cei mai buni protagoniști de stand-up comedy. Vio, Costel şi Teo au „prestat” timp de aproximativ două ore, iar rezultatul a fost o porție bună de umor și de bună dispoziție.

Cele mai gustate glume au avut în prim-plan reprezentantele sexului frumos, Vio a atingând și un aspect considerat „sensibil” pentru doamne, și anume șofatul: ”Eu cred că femeilor, la naștere, li se extrage gena aia pentru parcat, oricum și oricât ați încerca, trebuie să acceptați faptul că nu puteți să parcați. Eu cred că e suficient faptul că voi dați viață”.

Artiștii au fost încântați să revină la Alba Iulia, după un an și jumătate. Alba 24.ro a vă prezintă un scurt interviu, cu doi dintre comedianţi – Costel și Vio.

Reporter: Ați revenit din nou la Alba Iulia, ce v-a determinat să alegeți acest oraș?

Vio: ”Am ales să venim la Alba Iulia pentru că avem unde să venim, n-am vrut noi să venim, eu unul n-aș fi vrut să vin (râde), normal că ne bucurăm că venim la Alba Iulia, am avut show-uri frumoase la Alba Iulia”.

Costel: ”Data trecută, oamenii au râs, acum mă aștept ca oamenii să râdă altfel, pentru că va fi un altfel de spectacol, va fi unul nou”.

Reporter: De ce continuați cu acest tip de comedie și ce impact mai are stand-up comedy-ul?

Vio: ”Are, are impact, continuăm pentru că facem noi bani și are impact pentru că facem noi bani”.

Costel: ”Neapărat are impact”.

Reporter: Cam cât timp de material aveți, pentru redat pe scenă?

Costel: ”Păi, acuma, materialul variază de la fiecare în parte, pentru că eu, pentru construcția glumelor mele, nu știu ce vreau să spun. Eu sunt mai lăbărțat”.

Reporter: Cât de mult contribuie publicul la o glumă sau la devierea de la un subiect?

Costel: ” De multe ori, dacă oamenii râd la glume, completările din public contribuie, dar uneori oamenii pot să și strice o glumă, pentru că tu te oprești să dai atenție unui om din public, și să strice gluma. Eu am avut rare momente când am avut comentarii care să ajute la glumă. De exemplu, un tip s-a legat de adidașii mei roșii, nu îi am acuma, îi luasem din Amsterdam, când am fost, îți dai seama de greșeală, dar nu puteam să-i arunc, mă vedea maică-mea, vă dați seama. Eu de multe ori prefer să închid ochii la spectacol”.

Reporter: Ce vă scoate din sărite pe voi, pe scenă?

Costel: ” Mă enervez foarte des când mă bâlbâi, prietena mea, câinele meu mă enervează, că vine dimineața și spune <fac pipi, fac pipi> și e enervant”.

Reporter: Cum vi se par noii stand-up-eri?

Vio: ”Problema e că nu prea apar foarte mulți, ne așteptam să apară mai mulți, sunt și unii praf, dar sunt şi buni, majoritatea sunt buni, noi oricum suntem pe primul loc (spune râzând), dar să mânânce și ei o pâine”.

Reporter: Vă deranjează când vi se copiază glumele?

Vio: „Nu prea vedem glumele noastre la alții. Îi batem, nu-i problemă (spune râzând), cine e pe primul loc?” (cântă)

Reporter: Cum mai stați cu „vulgaritățile” folosite în show?

Vio: ”Cu vulgaritatea, na, bine stăm. Nu ca Tudy, dar  stăm bine, la 30 de ani îți dai seama nu mai e ca la 18 ani, nu din prima, așa. În timpul show-ului nu a fost un focus pe asta, a venit tot timpul din reflex, dacă sunt oameni care sunt deranjați e treaba lor. Noi nu spunem că așa ar trebui să vorbească oamenii, dar în cadrul acestui show e ok”.

Costel: „Vizavi de vulgaritate, eu cred că noi o să reușim să deschidem această cale, care a fost oricum deschisă de băieții din hip-hop.  Eu mi-am luat și o carte cu înjurături, să vedeți câte forme de înjurături, noi suntem cu o înjurătură, restu` au alte forme, foarte frumoase. Nu-i nici o problemă la limbajul vulgar.”

Cei trei comedianţi au mai susţinut un spectacol la Alba Iulia, anterior celui de miercuri, de la IQ Fashion, în noiembrie 2009. Stand-up-erii au experienţă „în domeniu” de aproximativ şase ani.

[nggallery id=64]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax