Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Club STAGE şi Liga Studenţilor UAB organizează „Boboc Erasmus Party”

Publicat

Club Stage, în parteneriat cu Liga Studenţilor de la Universitatea “1 Decembrie 1918” (LSUA) organizează marţi o petrecere de bun venit, dedicată bobocilor şi studenţilor Erasmus, care au ales să înveţe la UAB. Boboc Erasmus Party celebrează anii de studenţie, iar, pentru ca petrecerea să fie una memorabilă, va avea loc un concurs pentru boboci şi studenţii Erasmus. De atmosfera din Club Stage se vor ocupa DJ Mortpheus & Mc Arthuro.

Pentru a le ura bun venit la Alba Iulia, Club Stage împreună că LSUA organizează o petrecere la care vedetele vor fi bobocii şi studenţii străini. Aceştia vor avea parte de un concurs în care vor avea de trecut de patru probe surpriză.

Printre petrecăreţi se vor afla şi Ricky şi Flaviu, care vor veni special pentru acest eveniment. De asemenea, Club Stage pune la dispoziţie barul, cu cele mai bune oferte.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax