Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenționare ANM, sâmbătă până la ora 23.00, în Transilvania. Ploi moderate cantitativ și intensificări temporare ale vântului

Publicat

ploaie toamna vremea frig noiembrie

 

ploaie ploi apa balta Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea pentru sâmbătă, până la ora 23.00. Atenționarea este valabilă pentru zonele de munte din România. Se vor semnala ploi moderate cantitativ, intensificări temporare ale vântului.

În zonele de munte, precum și în Transilvania, Maramureș, Crișana și Banat și pe arii restrânse în Moldova și Dobrogea temporar va ploua. Vor fi în special averse, ce mai pot avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși pe spații restrânse 20…25 l/mp și izolat 30 l/mp. În zona montană, la peste 2000 m altitudine, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.
Vântul va avea intensificări temporare cu viteze de 45…55 km/h local în vest și în sud-vest și izolat și trecător în restul țării, iar pe crestele înalte rafalele vor depăși 65…70 km/h.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax