|

AUDIENŢE ONLINE: Despre lucrările la carosabil în Miceşti, sincronizarea semafoarelor din zona „M”-urilor şi canalizare pe Aleea Băişoara

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia revin cu precizări privind lucrările de modernizare a carosabilului în Miceşti, posibilitatea de sincronizare a semafoarelor de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în faţa blocurilor „M” şi procedura necesară pentru introducerea canalizării pe strada privată Aleea Băişoara. Puteţi adresa în continuare întrebări administraţiei locale prin intermediul secţiunii „Audienţe Online” Alba24.ro.

Întrebare de la: Popa Ilie. Subiect: drum Miceşti

„Am înţeles că termenul pentru drum din Miceşti este martie 2013, dar nu înţeleg de ce nu se mai lucrează, că ne rupem maşinile trecând zilnic pe acolo. Chiar primăria nu are nimic de zis, că primăria administrează drumul? Acesta este al treilea mesaj şi răspunsul nu mă mulţumeşte. Înţeleg termenul, dar faceţi drumul, să putem circula.”

Răspuns: „Lucrările de modernizare a drumului au fost oprite pentru înlocuirea reţelei de gaz. La această dată se lucrează la reţeaua de gaz şi au termen de finalizare, conform angajamentului luat de ei, în 25 octombrie 2012. Începând cu data de 15 octombrie, vor fi atacate lucrările de modernizare drum pe tronsonul cuprins între Calea Labului şi strada Uricani, zonă în care sunt finalizate lucrările la reţeaua de gaze naturale. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create, însă lucrările de modernizare drum au fost condiţionate de introducerea canalizării şi înlocuirea reţelei de gaze naturale.”

Întrebare de la: George Borzescu. Subiect: sincronizarea semafoarelor

„De ce nu se sincronizează semafoarele de la intersecţiile Bulevardului 1 Decembrie 1918 cu străzile Vasile Goldiş şi Cloşca, respectiv Bulevardul Transilvaniei?”

Răspuns: „Au fost comandate reţelele de transmisie şi antenele în vederea sincronizării semafoarelor. Se aşteaptă în cursul acestei săptămâni un import din Polonia, unde acestea sunt produse. Sperăm ca săptămâna viitoare să le montăm şi să funcţioneze normal.”

Întrebare de la: Gheorghe Paşca. Subiect: Canalizare pe strada Aleea Băişoara

„Aş dori să ne spuneţi celor care locuim pe Aleea Băişoara de ce s-a introdus canalizarea doar 30 de metri şi nu s-a continuat până la casele noastre?”

Răspuns: „Aleea Băişoara este o stradă privată şi nu se pot executa lucrări din fonduri publice. Lucrarea executată pe aprox. 30 ml aparţine unui locatar din zonă. Pentru execuţia lucrărilor de canalizare pe Aleea Băişoara este necesar ca locatarii să se adreseze la SC APA CTTA SA – Sucursala Alba Iulia (Bd. Revoluţiei nr. 70) pentru întocmirea proiectului şi obţinerea avizelor necesare.”

Întrebare de la: Steliana Cormos. Subiect: iluminatul stradal

„Există la primărie sesizări vizavi de faptul că, pe str. Barbu Lăutaru, de aproape o săptămână, nu funcţionează iluminatul stradal. Sunt şanse să se remedieze problema?”

Răspuns: „Problema a fost soluţionată în cursul zilei de 14 octombrie 2012.”

URL scurt: http://alba24.ro/?p=134388avatar Publicat de pe 15 octombrie 2012
Publicat în ADMINISTRATIE, Audiente Online, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “AUDIENŢE ONLINE: Despre lucrările la carosabil în Miceşti, sincronizarea semafoarelor din zona „M”-urilor şi canalizare pe Aleea Băişoara”

 1. marian ioan
  avatar

  atacati strada Calea Labului si Uricani, parca pe acolo se circula cel mai mult !!!!!!!!! Dar strada zlatnei cand o atacati ca de apucam sa vina o ninsoare si sa derapeze vreo masina sau vreun tir in grotele alea facute de prin primavara -vara 2012 inainte de campania electorala , noi chiar am crezut ca se munceste in ritm de viteza maxima dar totul a fost un mare fas si acum asteptam ca poate poate saptaluna viitoare sau la urmatoarele alegeri sa terminati ce ati inceput numai ca pana atunci se va darama ceea ce ati ridicat in 2012 si iarasi o sa avem de sperat ca totusi va fi bine si pe la noi pe ulita ca strada nu mai este de multa vreme

 2. marian ioan
  avatar

  poate vreodata veniti si pe la noi prin case sa vedeti cum arata peretii zici ca e globul pamantesc asa de frumos au crapat , dar degeaba ca nu tine se gasesc destule motive sa nu se mai lucreze la ce se spera ca va fii ceva foarte interesant pentru oamenii acestei urbi dar pacat ca nu mai putem parca masinile in curtile noastre si le vom lasa in strada ca deaia avem garaje in curte ca sa tinem masinile pe unde putem numai in curte nu.

 3. marian ioan
  avatar

  oare de ce nu mai vine nimeni de la primarie sa ne spuna si noua de ce nu se mai face nimic dar absolut nimic pe acest drum

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • maya: PSD s-aude?!
 • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
 • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
 • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
 • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI