Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia condamnat pentru violență în familie, la trei ani după ce și-a strâns fosta soție de gât. Pedeapsa primită

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia, actual pensionar, în vârsta de 53 ani, cu stagiul militar satisfăcut, a fost condamnat pentru violență în familie. Este vorba despre un caz petrecut la jumătatea anului 2021, dar care a primit o sentință în aprilie 2024. 

Victima bărbatului este fosta soție a sa, cu care la momentul faptei era în proces de divorț.

La mai bine de trei ani de la cominterea faptei, pensionarul în vârstă de 53 de ani a fost condamnat.

Ce au reținut magistrații din Alba Iulia

În data de 1 iunie 2021, în jurul orei 22.00, persoana vătămată a urcat în dormitorul conjugal din imobilul situa unde fostul său soţ, inculpatul era întins în pat şi se uita la TV.

Partea civilă i-a solicitat inculpatului să părăsească dormitorul conjugal pentru ca aceasta să doarmă singură în cameră.

Inculpatul a refuzat să se conformeze solicitării venite din partea victimei, moment la care persoana vătămată a scos din priză televizorul folosit de inculpat în dormitor.

La acel moment, inculpatul s-a dat jos din pat şi a agresat victima, izbind-o de un perete al camerei şi strângând-o de gât, după care victima a început să plângă. După acest moment, partea civilă a reuşit să riposteze şi să îl împingă cu mâinile pe inculpat”, au notat magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Pedeapsa primită

Pentru fapta sa, la trei ani de când și-a strâns soția de gât, bărbatul a fost condamnat la o amendă penală, în valoare de 3000 de lei, în data de 29 aprilie 2024.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax