Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Cut, reţinut de oamenii legii. A violat o tânără pe care a acostat-o pe stradă

Publicat

Un bărbat de 24 de ani din localitatea Cut a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce oamenii legii au descoperit că violase o tânără de 20 de ani. Acesta o acostase pe fată pe stradă şi a obligat-o să se deplaseze cu el la o casă aflată în construcţie.

Vineri, 20 aprilie, la ora 22.09, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Şpring, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 20 de ani, a fost victima unui viol.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 20.00, tânăra se deplasa spre magazinul din localitate, moment în care a fost acostată de către N.N., de 24 de ani, din comuna Cut şi constrânsă să se deplaseze cu acesta pe o stradă învecinată, unde, în camera unei case aflată în construcţie, prin violenţă, a întreţinut cu aceasta raport sexual.

Faţă de N.N. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax