Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Lancrăm, cu interdicţie de a se apropia de domiciliu, prins în podul casei. A motivat că nu avea unde să doarmă

Publicat

Un bărbat din Lancrăm a încălcat dispoziţia instanţei de a nu se apropia de domiciliu, în noaptea de luni spre marţi şi a ajuns în atenţia jandarmilor şi a poliţiei. S-a ascuns în podul casei pe motiv că nu avea unde să doarmă. Acum riscă dosar penal.

Incidentul a fost semnalat marţi, 18 martie a.c., la ora 2.45, de fosta soţie. Femeia a solicitat ajutor deoarece îl observase pe bărbat în podul locuinţei şi cunoaşte faptul că acesta are un comportament violent.

Frecventele scandaluri provocate de acesta cu ceilalţi membri ai familiei i-au atras interdicţia de a se mai apropia de imobilul situat în Lancrăm, pe strada Uliţa din Mijloc, după cum susţine femeia.

Jandarmii au intervenit de urgenţă, i-au solicitat să coboare, iar acesta s-a conformat. Identificat ca fiind P.S.O. (49 de ani), bărbatul şi-a motivat gestul prin aceea că nu avea unde să doarmă. Existând suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunea de încălcare a obligaţiei stabilite de instanţă de a păstra o distanţă  faţă de domiciliu, în conformitate cu prevederile legale, pe numele lui  a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate.

Documentul va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş, ca act de sesizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax