Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, la Alba Iulia. Model cerere și detalii pentru proprietarii de animale

Publicat

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, la Alba Iulia. Primăria municipiului Alba Iulia derulează programul de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, în perioada 7 mai  – 31 decembrie 2024.

„Înmulțirea necontrolată a animalelor, în special a câinilor, reprezintă una dintre cauzele principale a abandonului acestor animale, pe domeniul public. Prin această campanie dorim să venim în sprijinul proprietarilor de animale care nu au posibilitatea să facă aceste proceduri pe cont propriu.

Pentru a beneficia de acest program, persoanele interesate vor depune o cerere la sediul serviciului din strada Nicolae Bălcescu nr. 1 (în zona pieței agroalimentare) sau electronic pe adresa de e-mail vasile.beres@apulum.ro, urmând a fi contactați în vederea programării și a emiterii unui Bon de Ordine/Sterilizare”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Formularul poate fi accesat AICI (.PDF) sau AICI (.DOC)

Cererea completată va fi însoțită de o copie după cartea de identitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax